LOVE

Megijesztette Benkő Dániel férfiassága fiatal párját

A 19 éves Bazsarózsa szerint a lantmûvész egy jóságos szatír, aki folyamatosan tanítja őt - az ágyban is.
  • Szerző: Ripost

Úszik a boldogságban a 69 éves Benkő Dániel és párja, Bazsarózsa - pedig a kapcsolat kezdetben teli volt nehézségekkel. A fiatal nő ugyanis konzervatív családból származik, míg a lantművészre inkább a nyíltság jellemző. Bazsarózsa viszont egy idő után már nem érezte kényelmesen magát a régi környezetében, egy nagy váltásra vágyott, Dániel mellett pedig egy teljesen új világba csöppenhetett. Ebben a világban azonban a fiatal lány új tereppel ismerkedhetett meg: a szexualitással!

 

"Hazarohantam, mikor először megláttam az "izéjét". Minden téren, így a szex terén is el voltam tévelyedve, és Dániel tanított és tanít a mai napig, hiszen még csak az út felénél járunk. Õ egy igazi mester, aki egészen más vizekre vitt engem, és azt kell mondanom, sok korombeli férfi elbújhat mögötte. Nagyon magasra tette a mércét, egy igazi jóságos szatír"

- mesélte a Lokálnak Bazsarózsa.

Dániel hasonlóképpen gondolkodik a lányról: Bazsarózsa az első nő az életében, aki százszázalékosan odaadta magát neki. A művész szerint karmikus kapcsolat az övék, és mindketten készen állnak a gyerekvállalásra.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?