LOVE

Megható, nagyon édes dolgot mondott Harry hercegről Meghan Markle

A 38 éves hercegné egy hétig nem láthatta a férjét, de tegnap végre újra együtt lehetett a család.
  • Szerző: Ripost

Meghan Markle és Harry herceg egy hetet külön töltöttek egymástól afrikai útjuk során, kedden azonban végre ismét találkoztak. Ekkor Sussex hercegnéje azt mondta: „Annyira hiányzott”.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Profimedia

Meghan hercegné egy keddi eseményen mondta el, hogy „nagyon erőteljesek” voltak az élményei első dél-afrikai útja során, de már nagyon várta, hogy férjét újra láthassa. A rendezvényen beszélt a nők és lányok elleni erőszak kérdéséről, amely az országban nagyon nagy probléma.

Arról is beszélt, hogy nagyon különleges út volt a család számára és igazán fontos ügyekkel foglalkozhattak, látták, hogy van hatásuk és jelentősnek érezte, amit tesznek.

Meghan és Harry királyi körútja során a nemi különbségek miatti erőszakról, az oktatáshoz való hozzáférésről, a környezetvédelemről beszéltek.

Sussex hercege a múlt héten Botswanába, Angolába és Malawiba utazott, de a hercegné és a négyhónapos Archie nem tartottak vele, mert a baba még túl fiatal a sok repülőzéshez.

Meghan Markle azt is elárulta, hogy napirendje és az események mind Archie étrendjéhez igazodtak, de mindenki nagyon alkalmazkodó és kedves volt – írja a Mirror.

És ezeket olvastad már?