LOVE

Megható, amit Balázs Andi tett: két életet mentett meg

Különös meglepetés érte karácsonykor a színésznőt és kedvesét. Csodálatos döntést hoztak!
  • Szerző: ripost

Nem mindennapi meglepetés érte karácsonykor Balázs Andit és kedvesét. A színésznő beteg macskáját kellett orvoshoz vinni, a feladatot Andi párja vállalta magára, ám arra, ami az állatkórházban történt, nem számítottak.

 

„A váróteremben ott volt két kölyök lánykutya. Az M3-as autópálya mellett kigyulladt egy hajléktalanok által épített kunyhó, a szemtanúk pedig egyből hívták a segítséget.

Bár az ott lakók elfutottak, a tűzoltók kiemeltek a tűzből két szőrcsomó kutyát, akik halálra voltak rémülve

-  kezdte a különleges sztorit a színésznő, aki azt is elmondta, hogy a négylábúak teljesen egészségesek, csak elhanyagoltak.

Viszont a kórháznak már nem volt elég kapacitása elraktározni őket. Gábor ott ült, én itthon sírtam miattuk és megszületett a felismerés. Õk a mi ajándékaink a Jézuskától!" - írta le Andi a megható történetet Instagram-oldalán, majd az is kiderült, hogy az új családtagok nagyon jól érzik magukat, és Berci cica is lábadozik már. Andi pedig a következő sorokkal zárta karácsonyi beszámolóját a Facebookon: „Immáron 8-an vagyunk a falkában. Gábor - Andi - Berci - Frici - Saci - Manci és a két új tag, Galuska és Nokedli. Karácsonyi csoda a mi egymásra találásunk”