LOVE

Meggyógyult a cukorbetegségből Boggie!

Az énekesnő és is kisbabája egészséges, Boggie élvezi az anyaság nyújtotta örömöket.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Január elején adta rajongói tudtára Csemer Boglárka, vagyis Boggie, hogy december 30-án megszületett kislánya, Lenke. Az énekesnő azóta boldogabb, mint valaha. Sőt, fiatal anyukaként a napi feladatokat is egyre rutinosabban végzi.

„A férjemnek és nekem nagy szerencsénk van, mert Lenke rendkívül jó természetű csecsemő. Az éjszakákat végigalussza és napközben is nyugodt, így könnyebben tudom végezni a mindennapi teendőimet – árulta el Boggie a %%-nak. – "Egyetlen dolog van, amire Lenke érzékeny, az pedig a hidegfront" – teszi hozzá.

A kismama észrevette, hogy ezekben a napokban a kicsi nyűgössé válik. De nincs egyedül a feladattal, hiszen férje az első két hétben otthon maradt vele.  Együtt gyűjthettek tapasztalatokat, hogyan is kell bánni egy csecsemővel. Ám anyósa is mindennapos vendég náluk. De vajon hogyan érzi magát a kismama? Korábban arról szóltak a hírek, hogy a fiatal édesanya cukorbeteg lett a terhessége alatt.

„Ez azért korántsem volt olyan súlyos, mint ahogyan azt a sajtóban állították – folytatta Boggie. – Úgy tűnik, az egészséges étrend és hogy vigyáztam magunkra a terhesség alatt, meghozta a gyümölcsét. Még vár rám egy vizsgálat, de ha az negatív lesz, akkor biztosan kijelenthetjük: elmúlt a cukorbetegségem” – mondta el Boggie, aki már a nagy visszatérésre készül, hiszen márciusban újra színpadra áll.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?