LOVE

Megdöbbentő őszinteséggel vallott a kapcsolatáról Détár Enikő

A színésznő hét évvel ezelőtt esett szerelembe Péterrel, és bár sokan nem jósoltak nagy jövőt nekik, végül bebizonyították az ellenkezőjét.
  • Szerző: ripost

Hét éve töretlen Détár Enikő és Péter boldogsága. A kívülállók eleinte nem jósoltak nagy jövőt a kapcsolatuknak: úgy vélték, az angoltanárként dolgozó férfi és a díva szerelme nem lehet hosszú életű.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Szabolcs László / Ripost

Enikőék azonban rácáfoltak a fanyalgókra, bebizonyították, hogy egymásban igazi lelki társra találtak.

„Kezdetben sokan nem jósoltak nagy jövőt nekünk, de bebizonyítottuk, ez szerelem. Minket egymásnak találtak ki, ez igazi párkapcsolat. Mindig és mindenben segítjük egymást” – mondta el a Blikknek a színésznő.

Fotó: Ripost

Enikőt hamarosan a Dancing with the Stars című műsorban láthatják a nézők, így jelenleg rendkívül elfoglalt. Péterrel mégis szakítanak időt egymásra.

„Reggelente szinte azt sem tudom, hol vagyok, örülök, ha időben el tudok indulni, olyankor sok mindenre nem lehet tőlem számítani. Ráadásul most több időt töltök a táncpartneremmel, Baranya Dáviddal, mint a párommal. De Péterem minden este megvár ébren, bármilyen későn is érjek haza, hogy beszélgessünk. Nem hittük volna, de örökké tart ez a szerelem” – árulta el Enikő.

És ezeket olvastad már?