LOVE

A magyar énekes nem kertelt: először csúnyának tartotta a menyasszonyát

Mc Hawer egy tévériportban vallotta be, hogy első ránézésre úgy gondolta, jelenlegi menyasszonya nem elég szép ahhoz, hogy a párja lehessen.
  • Szerző: ripost

Csupán két héttel az első találkozásuk után kérte meg 46 éves kedvese kezét Mc Hawer. A mulatós énekes és párja azért tartják titokban a kapcsolatukat, mert a nő kamaszfia még nem tud anyja választottjáról.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Újra szerelmes MC Hawer

Újra szerelmes MC Hawer
Fotó: Instagram

Ennek ellenére a Tények Plusz kamerái előtt, ha háttal is, de megmutatta a barátnőjét, akivel először randizni sem akart, mert nem találta elég szépnek.

„Írtam neki, hogy figyelj, küldj már valami képet magadról, mert akárhogy nézem, nem nagyon van kint a profilodon olyan kép... Kérdeztem, hogy te így nézel ki? Küldött még egy-két képet magáról, és akkor nagyon megtetszett” – mondta el a Tények Plusznak Mc Hawer, aki az első randi után, két és fél héttel ezelőtt összeköltözött a nővel.

A szerelem lobog közöttük, habár a rajongók aggódnak, mert úgy vélik, kedvencük elsieti a dolgot. Hawer azonban gyors férfinak tartja magát, ő így szokta intézni az életét.

„A párom is fel szeretne készülni, hogy hogyan adja elő a híreket a fiának. Nyilván, ha azt látja a gyereke, hogy az anyja Mc Hawer oldalán tévériportot ad és ő nem tud róla, az mindenképpen visszás lenne. De hamarosan kiállunk a nyilvánosság elé.”

Volt kedveséről, Fanniról is beszélt, akivel két hónapja szakítottak. Sőt, a lány kamera elé is állt, és elmondta, nagyon örül a volt párja boldogságának.

„Nekünk is két hét után volt anno az eljegyzés. Nekem is van új szerelmem, összeköltöztünk, és nálunk sem kell sokáig várni a lánykérésre. Karácsonyra tervezzük az eljegyzést, és jövő nyáron, július 19-én lesz a lagzink” – árulta el a fiatal lány.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?