LOVE

Magányosan töltik a szerelem napját a szingli sztárok

Míg a kapcsolatban élő párok többsége alig várja a Valentin-napot, az újdonsült szingli celebek legszívesebben átaludnák az egészet. Bemutatjuk azokat, akik kénytelenek társ nélkül tölteni a szerelmesek ünnepét.
  • Szerző: Doris

Alaposan megosztja a közvéleményt a szerelem ünnepének kikiáltott Valentin-nap. Vannak, akik alig várják, hogy apró ajándékokkal, romantikus vacsorával, vagy épp egy felejthetetlen éjszakával lepjék meg párjukat, míg mások mondvacsinált, giccses ostobaságnak tartják az egészet.

A szinglik ilyenkor különösen nehéz helyzetben kerülnek, hiszen bárhová néznek, turbékoló párok veszik körül őket. Nem kivételek ez alól nemrég szakított sztárjaink sem, akiknél az idén biztos elmarad a romantikázás.

A %% összegyűjtötte azokat a celebeket, akik magányosan töltik a szerelmesek napját!

Kulcsár Edina

Az Aktív műsorvezetőjéről sokáig mindenki azt hitte, hogy boldog párkapcsolatban él az Éjjel-Nappal Budapest szívtiprójával, Törőcsik Danival. A fiatalokról még januárban derült ki, hogy igen közel kerültek egymáshoz, nemrég azonban Edina elszólta magát. Egyértelmű utalást tett rá, hogy magányosan él imádott nagymamája lakásában. Számára tehát biztos nem lesz boldog ez az ünnep!

Szulák Andrea

A népszerű színésznőnek hosszú idő után ez lesz az első magányos Valentin-napja, bár lehet, hogy ő ezt egyáltalán nem bánja! Mióta szakított gyermeke nőfaló apjával, a taxisként dolgozó Gáborral, jobb formában van, mint valaha! Sokat dolgozik és egyedülálló anyaként is megállja a helyét. Talán egy kicsit megviseli, hogy születésnapja után a szerelmesek ünnepét is egyedül kell töltenie.

MC Hawer

Az alkoholizmusból felgyógyuló mulatós zenészt egy éven belül már a második nő hagyja faképnél. Legutóbbi kedvese még egy személyes beszélgetésre sem vette a fáradtságot, SMS-ben adta ki a sztár útját. Hawer azóta sem érti, miért végződött így tiszavirág életű kapcsolata és teljesen magába roskadt. Számára sem a romantikáról fog szólni ez a nap!

Nemcsák Károly

Péntek reggel, február 14-e előtt mindössze két nappal robbant bombaként a hír, hogy a népszerű színész felesége 21 év után beadta a válókeresetet. A Turay Ida Színház vezetőjeként dolgozó Ilona minden bizonnyal megelégelte, hogy Nemcsák direktorként minden idejét a József Attila Színházban tölti, így alig látják egymást. Hiába a sok közös emlék és a két gyerek, az asszony úgy döntött, jobb, ha örökre búcsút intenek egymásnak.

Károly így ezt a napot is munkával töltheti.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?