LOVE

Liptai Claudiának és Szellő Istvánnak se volt még jobb karácsonya

Az idei karácsonyt sok hazai sztár tölti új párja mellett. Liptai Caludia elmondta, hogy számára teljesen új lesz az az érzés, hogy az ünnep boldogan telik. Szellő István és Dobó Kata is hasonló cipőben járnak, ugyanis ebben az évben talált rájuk az új szerelem.
  • Szerző: MF

A celebeket is eltalálta idén Ámor nyila. Sok hazai sztár talált új párra 2015-ben, akivel együtt töltik a szeretet ünnepét.

Dobó Kata is szerelembe esett, és igazán harmonikus kapcsolatban él színész kedvesével, Anger Zsolttal. A páros románca annyira felhőtlen és stabil, hogy többen már eljegyzésről pletykálnak velük kapcsolatban. Ez talán az első közös karácsonyukkor meg is történik.

Az RTL Klub híradósát, Szellő Istvánt imádják a nézők, de a magánéletében elkerülte a siker. Aztán a komoly magánéleti gödörből Gubík Ágnes rántotta ki egy csapásra. A színésznő éppen jókor érkezett a tévés életébe, ugyanis már szakmai karrierje sem tudta feledtetni vele szerelmi kudarcait. Kapcsolatukat az RTL születésnapi partiján vállalták fel először, szeptemberben.

Új hobbija a szerelmet is meghozta Liptai Claudiának. Még tavasszal vágott bele egy cukrásztanfolyamba a TV2 sztárja, ahol megismerte élete párját. Pataki Ádám nemcsak sütni tanítja a műsorvezetőt, hanem az igazi boldogságot is elhozta neki. Liptai nemrég elmondta, hogy fura lesz számára, hogy végre igazi szeretetben és nyugalomban fogja tölteni az ünnepeket.

Igaz, a szépségkirálynőnk, Kiss Daniella nem szerepelt valami fényesen a Miss Worldön, de mégis boldog a karácsonya. Öngyilkosságba menekült expárja miatt sokáig hallani sem akart a szerelemről, de aztán besétált az életébe Bereczki Zoltán sármos unokaöccse, Bálint. A fiatalok egy házibulin ismerkedtek meg, még augusztus végén.

Végre kiheverte a csalódásait, és újra boldog Szabó Zsófi. Liptaihoz hasonlóan, ő is hobbijának köszönheti a boldogságot, ugyanis egy lovarda-tulajdonosba szeretett bele. Zsófi és a nyíregyházi férfi egy lóversenyen mutatkoztak először nyilvánosan. A Jóban Rosszban egykori színésznője olyan komolyan tervez párjával, hogy már azt is tudja, milyen menyegzőt szeretne, ha arra kerül a sor.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?