LOVE

Leleplezte esküvői titkait Gianni

Mindenki arról kérdezi az álompárként emlegetett szerelmeseket, mikor mondják már ki a boldogító igent. Most Gianni megtörte a csendet, és elárult néhány bizalmas információt a lagzival kapcsolatban.
  • Szerző: BDF

Itt a nyár, vagyis kezdetét vette az esküvői szezon is. Így egyáltalán nem meglepő, hogy a szerelmespárokat úton-útfélen arról faggatják, mikor jön már el végre a nagy nap. Most már egyre gyakrabban szembesül az ehhez hasonló kérdésekkel Gianni Annoni és kedvese, Debreczeni Zita is.

Habár a sztárséf az esküvővel kapcsolatban nem árult el még sok mindent. Néhány kisebb titokkal azonban mégis kivételt tett.

Ha esküvőre kerül a sor, egyetlen feltételem van: ez pedig a templomi szertartás. Számomra nagyon fontos a hit, és ha valaki úgy szereti a másikat, mint én Zitát, akkor azt Isten színe előtt is meg kell pecsételni. Tudom, hogy mások számára ez csak egy papír, de nekem sokat jelent.

"A szervezés többi részét majd Zitára hagyom, a férfiaknak ebbe úgyis sokkal kevesebb beleszólásuk van" – mondta nevetve Gianni a Lokálnak.

És ezeket olvastad már?