LOVE

Lebuktak: egyedi eljegyzési gyűrű virít Radics Gigi ujján

Teljes titokban eljegyezte szerelme Radics Gigit, aki boldogan mondott igent a lánykérésre.
  • Szerző: Ripost

Még szorosabbra fonódott Radics Gigi és szobrászművész kedvese, Mikus Áron kapcsolata. A fiatalok márciusban tudatták a nagyvilággal, hogy egy párt alkotnak, májusban már gyermekáldásról szóltak a hírek, a Bors pedig most megtudta, hogy a közelmúltban eljegyezték egymást. Boldogságukról elsőként a lapnak számolt be az apuka, aki nem mindennapi ékszerrel kérte meg az énekesnő kezét.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Szobrászként természetesen szerettem volna egyedi gyűrűvel meglepni Gigit, és jó ideje készült már a saját tervezésű darab, amellyel nemrég meg is kértem a kezét – újságolta az örömhírt Áron, aki a nagy pillanat körülményeiről is mesélt. – Otthon voltunk, meghitt volt az egész, de én rettenetesen izgultam, mert fogalmam sem volt, hogy kell ezt csinálni. Nem volt tapasztalatom a lánykérésben, most először, és remélem, utoljára jegyeztem el valakit. De szerencsére minden jól sült el…” – nevetett fel a fiatal szobrász, aki szívét-lelkét beleadta a gyűrűbe, mégis volt benne némi félsz, vajon elnyeri-e Gigi tetszését.

Feleslegesen aggódott, mert az énekesnőt elkápráztatta az ékszer, és boldogan borult szerelme nyakába.

„Sikerült Gigit meglepnem, először el sem hitte, ami történik. Aztán láttam, hogy csak szép lassan esik le neki, hogy épp a nagy kérdést teszem fel neki, szóval, nagy volt a boldogságunk” – emlékezett vissza Áron a hetekkel ezelőtti eljegyzésre, amit aztán a családdal boldog koccintások közepette ünnepeltek meg.

Az esküvő azonban még várat magára, most ugyanis első közös gyermekükre, Bellára koncentrálnak, aki szerdán világra is jött.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Tiramisu-variációk karácsonyra
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?