LOVE

Lebukott Katie Holmes és titkolt szerelme

A sok pletyka után, végre van bizonyíték is arra, hogy Katie Holmes ex-férje egyik legjobb barátjával, Jamie Foxx-szal randevúzgat.
  • Szerző: Ripost

Katie Holmes hivatalosan rá sem nézett egy férfira sem, amióta elvált Tom Cruise-tól, és csak az anyaságra, illetve a már nem létező karrierje megmentésére koncentrált. Ám az igazság az, hogy van pasi az életében, csak eddig remekül titkolta és tagadta.

Lebuktak!

A május eleji MET Gála után, magáról megfeledkezve, szerelmesen búgott a telefonba a Los Angeles-i reptéren. Mindezt többen hallották azok közül, akik körülötte voltak, sőt, még látták is, hogy kit hívott. A titokzatos férfi pedig nem más, mint Jamie Foxx.

Nem most kezdték

Katie és az Oscar-díjas színész-énekes románca nem egy kétnapos dolog. Először három éve pletykáltak arról, hogy közelebb kerültek egymáshoz, és a téma azóta sem tűnt el, mert mindig újabb és újabb alapot szolgáltatnak hozzá az érintettek. Katie még New Yorkból is hajlandó volt áttelepedni az Angyalok városába, hogy közelebb legyenek egymáshoz.

Szerelmük létezését viszont nem hajlandók elismerni. Ami érthető, hiszen Foxx az egyik legjobb barátja Holmes ex-férjének, Tom Cruise-nak. Akit nem szeretne megbántani azzal, hogy a volt nejét boldogítja.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?