LOVE

Lebukott, fiatal nőt csókolt az étteremben Stohl András

Végre kiderült, kiért hagyta el Ancsikát és két gyerekét a sármos sztárszínész!

Mint egy szerelmes tini, úgy romantikázott az 50 éves Stohl András egy budai étterem teraszán! Bucit és új kedvesét a Bors egyik munkatársa vette észre, aki arról számolt be, hogy a viharos magánéletű színész és párja teljesen kizárták a külvilágot, csak egymással foglalkoztak, és szinte percenként elcsattant egy csók.

A romantikus randevú után Stohl autóba szállt, fiatal szerelme pedig még ott maradt a teraszon, hogy beszélgessen egy jót a szomszédos kávézóban dolgozó barátnőjével.

A lap munkatársai természetesen megkeresték Bucit is, aki először egy nagyot sóhajtott a telefonba, majd szűkszavúan ennyit nyilatkozott:

"Õ egyáltalán nem szeretne közszereplő lenni, a magánéletemről pedig nem szeretnék nyilatkozni"

- zárta rövidre a sztárszínész, akit tavaly decemberben egy újságírónővel is hírbe hoztak.

A Borsnak azonban azt sikerült kiderítenie, hogy Stohl új kedvesét Évának hívják, és ő az a pesti színházban dolgozó büféshölgy, akiről már korábban is pusmogtak. Igaz, eleinte olyan jól titkolták kapcsolatukat, hogy még Éva kollégái sem vettek észre semmit, azóta pedig fel is mondott, hogy elkerülje az esetleges kellemetlenségeket.

"Éva nagyon kedves, végtelenül jólelkű teremtés, mindenki szerette. Nem is nagyon értettük, hogy jöhettek össze, de nyilván nem tudtak ellenállni egymásnak"

- tette hozzá a lap informátora.

 

 

És ezeket olvastad már?