LOVE

Látványosabb nem is lehetne a változás: jót tett férje Demcsák Zsuzsának

A tévés először titokban tartotta, hogy szerelmes, ám még a tévéképernyőn is látszott, hogy valami nagyon megváltozott benne.
  • Szerző: Ripost

Hétfő óta egy új Demcsák Zsuzsa került az Ázsia Expressz 2-be, pontosabban úgy viselkedik, hogy alig lehet ráismerni. A Bors kiderítette, hogy ekkor lobbant szerelemre Krishan iránt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Nincs mit szépíteni, mondhatjuk, hogy a TV2 utazós realityjének legintenzívebb feszültségforrása a kezdetek óta Demcsák Zsuzsa volt, aki kritikus megjegyzéseivel, váratlan döntéseivel sokaknál kiverte a biztosítékot, köztük saját párjánál, Kandász Andinál is, akivel többször veszekedtek a kamerák előtt.

„Zsuzsi olykor ilyen, és én elfogadok mindenkit úgy, ahogy van, de én nagyon érzékeny vagyok, és muszáj volt valamit kezdenem az érzelmeimmel, hogy működjek, működjünk. A veszekedés ugyanis egy idegharc, ami nem vezet sehova sem” – emlékezett vissza a lapnak ázsiai kalandjukra Kandi, aki egyik napról a másikra hatalmas fordulatra ébredt, aminek a nézők is szemtanúi lehettek.

Párja, Zsuzsa szurkálódását, örök elégedetlenségét, konokságát ugyanis egyszer csak hangos nevetés, kedvesség és szeretet váltotta fel. A tévés a hétfő esti adásban már ölelgette és puszilgatta is Kandit, amire előtte nemigen volt példa.

Hirtelen jött jókedve és boldogsága pedig nem másnak köszönhető, mint majdani férjének, akivel a Srí-Lanka-i botrányt követően – mikor is a helyiek fellázadtak a kaland reality szerintük kultúrájukat sértő feladatai ellen és a stáb idő előtt Indiába kényszerült – ismerkedett meg. Ekkor ugyanis kényszerből közel két hétig álltak a kamerák, a stábnak a verseny teljes átszervezését kellett megoldania. A játékosok pedig saját biztonságuk érdekében alig hagyhatták el a szállodát.

A lap megtudta, hogy Zsuzsa és Krishan viszonya titkos volt, először még kolléganője, Kandi sem tudott a románcról, ami a Srí Lanka-i hotelben bontakozott ki teljesen.

„Többnapos leállás volt a forgatásban, és a Srí Lankán nem hagyhattuk el a szállodát, úgyhogy bőven volt időnk Krishannal – aki stábtag volt – megismerkednünk. Nem szoktam nagy- dobra verni az érzelmeimet, így valóban először nem tudott róla senki. Rengeteget beszélgettünk, és április 24-én végül hozzá is mentem. Rengeteget hozzátett a jókedvemhez, higgadtságomhoz az ő érkezése az életembe, és a házasságunk. De Kandival is sokat meditáltunk és volt időnk mindent átbeszélni, és helyretenni a kapcsolatunkat” – árulta el Zsuzsa, akiben kolléganője az egykori húszéves, laza, cserfes barátnőjét látta viszont.

„Nagyon jót tett a leállás időszaka mindkettőnknek és a csapattá válásunknak. Abszolút érzékeltem rajta a változást, előjött a kedves énje, amit több történés is előidézett” – vallotta be Kandi, aki végül ott volt a különleges házassági fogadalomnál is.