LOVE

Különleges felajánlást tett Kulcsár Edina, megválik esküvői ruhájától

Az egykori szépségkirálynő is támogatja Mihalik Enikő és az UNICEF Magyarország gardróbvásárát.
  • Szerző: sv

Kulcsár Edina is csatlakozott Mihalik Enikő és az UNICEF Magyarország gardróbvásárához.  Az egykori szépségkirálynő egy olyan darabot választott ki, amely igazán fontos szerepet kapott az életében: az esküvői ruháját.

„Nyolc hónapos terhes voltam, amikor hirtelen eldöntöttük, hogy szűk körben összeházasodunk még a baba születése előtt, a lagzit viszont majd akkor tartjuk, amikor a gyerek nagyobb lesz. Egy bevásárlóközpontban pillantottam meg ezt az egyszerű, szép kis fehér ruhát. A nagy napon aztán akadt egy kis probléma a lakás ajtajával, így majdnem ebben a ruhában késtem le az esküvőt, de szerencsére odaértem és a férjemnek nagyon tetszett a szett – mondta Kulcsár Edina.

Nyilván kötődik hozzám ez a ruha, hiányzik is majd, de ha segíthetek vele, akkor megérte felajánlani

Ez a jótékonysági gardróbvásár azért is tetszik különösen, mert tapasztalatból tudom, mennyire lehet örülni egy-egy olyan ruhának, amit más már kinőtt, nem használ, de még jó állapotban van. Ugyan most nem közvetlenül a rászorulóknak megy az adomány, de a bevétel mégis a legnemesebb célra lesz fordítva, hiszen a vásárlással gyerekek jóllétét segíthetjük” – tette hozzá Edina.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?