LOVE

Sosem hallott titkokat árult el a szüléséről Kulcsár Edina

A boldog édesanya őszintén vallott arról, mit érzett, amikor egy évvel ezelőtt közölte vele az orvosa, hogy programozott császárral kell világra hoznia a kisfiát.
  • Szerző: ripost

Megható bejegyzésben vallott gyermeke egy évvel ezelőtti születéséről Kulcsár Edina.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Medox szeptember 11-én lett egyéves, jóllehet, a kismamának már korábban világra kellett volna hoznia a gyermekét. Végül az orvos megállapította, hogy veszélyes lenne Edinának természetes úton életet adnia Medoxnak, ezért előjegyezték programozott császárra.

Fotó: Szabolcs László

„Behívott a dokim a rendelőbe, hogy megnézzük, mi a helyzet. A részletekkel nem untatnék senkit, de lényeg a lényeg, azt mondták, hogy nem szülhetem meg a kisfiam természetes módon, mert kockázatos. Egy kicsit el voltam keseredve, hiszen erre készültem fejben kilenc hónapon keresztül, de gyorsan elhessegettem ezeket a gondolatokat, hiszen tudtam, hogy Medi egészsége a legfontosabb. Kaptam egy időpontot, ami másnap reggel hétre szólt. Hirtelen nem is tudtam mit kezdeni az érzéseimmel. Tudtam, hogy már csak egyet kell aludni és anyuka leszek” – fogalmazott Edina.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Szabó-Kulcsár Edina (@edinakulcsar_official) által megosztott bejegyzés,

A kismama annyira izgatott lett, hogy muszáj volt valahogyan elterelnie a figyelmét, ezért elment hajat fonatni, mert attól tartott, hogy a szülés után hetekig nem moshat majd hajat.

És ezeket olvastad már?