LOVE

Kulcsár Edina ápolónőnek állt

Példaértékû, ahogy Kulcsár Edina gondoskodik a térdcsontkinövés-mûtétje után lábadozó párjáról, Csutiról. Még az injekciókat is ő adja be neki.
  • Szerző: P.J

Néhány hete sikeres műtéten esett át Szabó András, azaz Csuti, akinek egy pingponglabda méretű csontkinövést kellett kiműteni a térdéből. A varratokat a napokban szedték ki, és már jól van, azonban még legalább öt hétig lábadozik. Ezalatt párja, Edina vette a vállára a hétköznapi terheket.

„Hetvenkét órából kéne állnia egy napnak ahhoz, hogy mindent el tudjak intézni kezdte mosolyogva Kulcsár Edina a %RIPOST%-nak. – A munka és a háztartás vezetése mellett most ápolónőnek is álltam, hiszen Csutinak még nagyon sokat kell pihennie. Többek között naponta én adom be neki a véralvadásgátló injekciót a hasába, hogy elkerüljünk egy esetleges trombózist.”

Előfordul, hogy Edina is lebetegszik, de mint mondja, ő annyira önálló, hogy olyankor sem igazán fogad el segítséget.

„Csuti tőlem sosem látott drámai szenvedéseket a betegségeim alatt, így ennek megfelelően ő is erősnek mutatja magát, az egyetlen, amit nehéz megszokni, az az, hogy véletlenül se érhetek a műtött területhez. Alváshoz is helyet kellett cserélnünk, mert akaratomon kívül álmomba néha belerúgok a lábába, ami a normális, egészséges állapotában egyikünknek se tűnne fel” – mondta Edina.

És ezeket olvastad már?