LOVE

Korda György húzta ki a gödörből a baki miatt kirúgott műsorvezetőt

A házaspár és a TV2 mûsorvezetője a generációs különbség ellenére rendkívül jó barátságot ápol egymással.
  • Szerző: Ripost

Senki sem tudta eddig, de Korda György és Balázs Klári segítették át a legnehezebb időszakán Szebeni Istvánt. A TV2 műsorvezetője három évvel ezelőtt vesztette el hírolvasói munkáját, Kordáékkal való barátsága viszont sokkal mélyebben gyökerezik.

"Régi ismerősök vagyunk Klárikáékkal, de a nehezebb időszak az életemben igazán összehozott minket. Amikor kirúgtak a munkahelyemről, teljesen kicsúszott a lábam alól a talaj, azt hiszem, nem túlzás azt mondanom, hogy ők tartották bennem a lelket, és biztattak, hogy tartsak ki" - árulta el a hot! magazinnak István.

Akkoriban egy-két kedves szó, és egy közös bablevesezés is sokat javított az állapotán, ráadásul Gyuri bácsi tapasztalatai is rengeteg erőt adtak neki. Õt is elvitték katonának, amikor épp beindult a karrierje, és Gyuri bácsinak szent meggyőződése volt, hogy ez véget vet a sikerének. Nem így lett, a nehéz időszakban pedig pontosan ezzel nyugtatta Istvánt is.

A generációs korkülönbség miatt sokan furcsállják a barátságot, de Balázs Klári szerint nekik és a Szebeni házaspárnak közös nyelvük van, hiszen színpadi emberek lévén hasonló az érdeklődési körük is.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?