LOVE

Könnyfakasztó vallomást tett Majoros Hajni: Nem félek már semmitől és senkitől, hiszen itt vagy mellettem

Majka felesége még 11 év után is rajong a férjéért.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Mint arról a is beszámolt, nemrég tartotta meg nagyszabású álomesküvőjét Majoros Péter “Majka” és szépséges szerelme, Hajni (exkluzív képeket a Hot magazinban lehet látni). A lélegzetelállító szekszárdi helyszínen megtartott lakodalom egy egész hétvégén át tartott, és mint kiderült, mesébe illő volt minden perce.

Majka és Hajni már 11 éve alkotnak egy párt, ezalatt két gyönyörű kisfiuk is született már, de a boldogító igenre csak idén került sor. Érthető módon, az újdonsült ara még ma sem tud betelni a fantasztikus érzéssel, amit az esküvő hozott magával – ennek tudható be legutóbbi Facebook-bejegyzése is.

„Köszönöm. Számodra ez a szó nagy jelentőséggel bír. S valóban, ez a szó nem lehet elcsépelt. A sok-sok köszönet és az azt kiváltó tett változtatja a másikat hálával telt emberré. Mert megtanultam, hogy a hála egy olyan érzet, melyet nem kell szégyellni, nem kell magamba zárni, és elbújtatni a másik elől, mert esetleg gyengének tűnnék a másik szemében. Igen, jól ismersz és igen, azzá váltam, aki mindig is lenni akartam. Segítettél értékelni és átértékelni, elfogadni és megbocsátani. Ezért is hálás vagyok. De ez csak egy kis része az egésznek, hiszen a hálámat nem tudom jobban kifejezni, mint hogy hozzád kötöm az életemet, amit megszerettettél velem. Mert szeretem az életem és szeretem, hogy a része voltál, vagy és leszel. Adtál hitet, lelki biztonságot és jövőképet. Emlékszel? 11 éve történt.. Azt mondják gombócból is sok, de ezekből az évekből nem az. Egyáltalán nem sok. Tudom, szerinted egy 100 évnek is megfelel.
Két gyermek a történetünk szerves része, mi látjuk őket felnőni, ők pedig látnak bennünket megkomolyodni. Megteremtetted a biztonságunkat jelentő otthonunkat, ahova ha megérkezünk elmondhatjuk, hazaértünk. Nem félek már semmitől és senkitől, hiszen itt vagy mellettem, s ha kétségeim támadnak bármivel kapcsolatban, csak átölelsz és fülembe súgod, hogy minden rendben lesz Anya.
Peti! Köszönöm és köszönöm. Mindig hálás leszek. Szeretlek mindörökké.”

Köszönöm. Számodra ez a szó nagy jelentőséggel bír. S valóban, ez a szó nem lehet elcsépelt. A sok-sok köszönet és az...

Közzétette: Majoros Hajnalka2021. szeptember 17., péntek

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?