LOVE

Még képtelen idegenekre bízni a gyermekeit Kollányi Zsuzsi

Az énekesnő felfedezett egy olyan edzőkomplexumot, ahol óvodapedagógusok vigyáznak egy gyermekmegőrzőben a kicsikre, míg a szüleik sportolnak.
  • Szerző: ripost

Egyelőre nem szeretné idegenekre bízni a gyermekeit Kollányi Zsuzsi. Az énekesnő tudja, hogy az egyéves ikrei hamarosan önállósodnak majd, ám érthető módon még képtelen elengedni őket.

Fotó: Markovics Gábor

Zsuzsi nemrégiben felfedezett egy olyan sportkomplexumot, amiben míg a szülők edzenek, a gyerekekre szakképzett óvodapedagógusok vigyáznak egy speciálisan erre kialakított játszószobában. Az énekesnő egyelőre felmérte a terepet, de úgy döntött, egyelőre még maga vigyáz az ikreire.

„Jó tudni, hogy vannak olyan helyek, ahol kedves és hozzáértő emberek vannak a kicsikkel. Nekem még mondjuk szoknom kell a gondolatot, hogy idegenekre bízzam a gyerekeim. Az elengedés egy folyamat, még nem tartok itt” – fogalmazott az énekesnő.

Megismerkedtünk egy a közelünkben lèvő szuper játszószobával, ami egy edzőkomplexum része. Óvópedagógusok és csecsemőgondozók vigyáznak a gyerekekre, ha esetleg valaki ott akarná hagyni őket az edzès idejére. Én persze a fiúkkal voltam, csak ismerkedni mentünk, új dolgokat magunkba szívni. 😊Jól el is aludtak màr hazafelé jövet a nagy izgalomtól. 😄Mindenesetre jó tudni, hogy vannak olyan helyek, ahol kedves és hozzáértő emberek vannak a kicsikkel. Nekem még mondjuk szoknom kell a gondolatot, hogy idegenekre bízzam a gyerekeim. Az elengedés egy folyamat, még nem tartok itt. 😄😄Nektek mikor vigyázott először olyasvalaki a gyerekeitekre,aki nem családtag? #family #life #playtime #children #exciting #twins

És ezeket olvastad már?