LOVE

Nem hiszed el, hol ünnepelték az évfordulójukat Kollányi Zsuzsiék

Az énekesnő és szerelme három éve vannak együtt.
  • Szerző: RIPOST

Különleges helyszínen ünnepelte évfordulóját Kollányi Zsuzsi és párja, Attila. Az énekesnő az IKEA-ba látogatott el, többek között azért, mert első randijuk alkalmával is ide ugrottak be. A kicsit sem szokványos randi ötletet imádták Zsuzsi rajongói, és ők is örömmel osztották meg a furábbnál furább találka helyszíneket.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Szabolcs László / Ripost

„Családi napot tartottunk. Az egyik első randink is itt, az IKEA-ban zajlott, szóval nekünk ez tényleg romantikus így a gyerekekkel. Na jó, azért kerestünk egy icipici helyet a közelben, hogy legalább egy vacsora erejéig romantikázzunk és kettesben legyünk...” – írta az Instagram-oldalán Zsuzsi.

Annyira bírom, ahogy szereti, ha fotózom. 😂Aszondja nincs fènykèparca. Na de könyörgöm, ilyen grimasszal Salma Hayeknek se lenne. 😄😄😄Családi napot tartunk egyébként. Az egyik első randink is itt zajlott, szóval nekünk ez tényleg romantikus így a gyerekekkel. 😊❤️Nektek hol volt az első randitok? #dateplace #familytime #ourtime #lifewithkids #sogoodmood #iliketobeamom #myman #whataface

És ezeket olvastad már?