LOVE

Lemondtak róla, most babát vár Kocsis Dénes felesége

Kocsis Dénes és szerelme, Petra áprilisban kelt egybe, és már úton is van az első közös gyermekük.
  • Szerző: szbd

Kocsis Dénes kedvese, Petra endometriózissal küzd, emiatt pedig a teherbe esés is komplikáltabb volt. Legalábbis így hitték. Aztán megtörtént a csoda.

Kocsis Dénes és kedvese, Petra babát várnak

Kocsis Dénes és kedvese, Petra babát várnak (Fotó: Ripost)

„Amikor kiderült, hogy endometriózisom van, az orvos rögtön megkérdezte, tervezünk-e kisbabát. Amikor azt válaszoltuk, hogy igen, közölte, ebben az esetben még nem javasolja a műtétet. A magzat fogantatásának lehetőségét azonban jelentősen csökkenti ez az elváltozás. Úgy döntöttünk, hogy akkor a babával próbálkozunk. A tüneteim azonban egyre súlyosbodtak, és nagy fájdalmaim voltak. Úgy döntöttem, mégis rászánom magam az operációra, nem várok tovább. Akkor fogant meg a kicsi, amikor már elengedtem, hogy hamarosan babánk legyen” – mesélte a Story magazinnak Petra, aki akkor lemondott a családalapítási terveiről, lélekben és fejben a műtétre készült már.

„Én lepődtem meg a legjobban, amikor pozitív lett a teszt” – tette hozzá a csinos kismama.

Az ismert színész nagyon boldog, hogy rövidesen apa lesz. Bevallotta, hogy pszichológus segít neki felkészülni az új feladatokra.

„Hatalmas a boldogságunk, hogy szülővé válunk, de be kell vallanunk, sokkolt is minket, hogy nemsokára hárman leszünk. (...) A pszichológusom segít felkészülni az apaságra, rengeteget beszélgetünk erről, és ez nagyon hasznos. Nemcsak a környezetet szeretném felkészíteni az érkezésére, hanem a lelkemet is.”

Kimondták az igeneket

A szerelmespár egyébként áprilisban házasodott össze. A polgári esküvőre Szentendrén került sor.

„Csak két tanú volt jelen, a családnak pedig élőben, online közvetítettük az eseményeket. Az igazi esküvő azonban később lesz, már nagyon készülünk rá.”

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?