LOVE

Csúszik Király Viktorék esküvője, ez az oka!

Az énekes bevallotta, hogy nem igazán volt idejük foglalkozni a nagy nap szervezésével.
  • Szerző: Ripost

Király Viktor májusban kérte meg szerelme, Anita kezét, aki természetesen rögtön igent mondott neki. A szerelmespárt akkor hiába faggatták, hogy mikor állnak oltár elé, ködösítettek a pontos dátummal kapcsolatban. A Vasárnapi Bors most újra feltette nekik a kérdést, hogyan is állnak most az esküvőszervezéssel. Ekkor derült ki, hogy nem úgy haladtak vele, ahogyan azt korábban eltervezték.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Szabolcs László

„Kicsit felülírta az élet az elképzeléseinket, de ami késik, nem múlik. Nagyon telített volt a nyarunk Anitával, így egyszerűen nem volt időnk ezzel foglalkozni. Már gőzerővel készülünk a decemberi nagy koncertemre, forognak a videoklipek, de jövő nyáron vagy ősszel mindenképpen szeretnénk megtartani az esküvőt”árulta el a napilapnak Viktor, aki hozzátette, hogy természetesen a lagzi után szeretnének majd gyereket is. Noha tudja, hogy a szakmájából kifolyólag sosem lesz átlagos apuka.

„Nagyon pozitív családminták vannak előttem, amelyek egyben motiválnak is, mint például amilyen Majkáéké. Fiatalosak, jókedvűek, viszik a gyerekeket a koncertekre, nyaralni, mindenhová – valahogy én is így szeretném alakítani az életünket.”