LOVE

Király Viktor beismerte, randizik a gyönyörű modellel

Szerdán a Ripost szúrta ki, hogy Király Viktor és Nagy Réka között izzik a levegő. A fiatalok akkor nem kommentálták bimbózó kapcsolatukat...
  • Szerző: Buster

Nagy Réka a Star Academy háttérműsorának egyik arca szerda este izgatottan telefonálgatott Vajna Timi fánkozójának megnyitóján. Érezhetően nagyon várta valaki érkezését. Kisvártatva befutott Király Viktor, így kiderült, ő volt az, akire a gyönyörű modell-műsorvezető várakozott. A fiatalok örömmel pózoltak a fotósoknak, így nem volt nehéz kitalálni, hogy barátságnál valamivel több szövődött közöttük a közös TV2-s munka közben. Az íre azzal tették fel a pontot, hogy együtt is távoztak a Mr. Funkból. Viktor a helyszínen még nem kívánta kommentálni a randevút, de most kérdésünkre elárulta, nem tévedtünk.

"Sokat gondolkodtam azon, hogy mit mondjak, és kell–e egyáltalán mondanom valamit is Rékával kapcsolatban, de a szerda este után talán nem is maradt más választásom. Szóval röviden a lényeg, hogy Rékával a Star Academy kapcsán ismerkedtünk meg, és hamar megtaláltuk a közös hangot.

Tulajdonképpen eddig kétszer találkoztunk a munkán kívül, így korai lenne kapcsolatról beszélni.

Maradjunk annyiban, hogy ismerkedési fázisban vagyunk”- árulta el Király Viktor.  

Megkerestük Nagy Rékát is, aki szintén röviden kommentálta a hírt.

"Sejtettem, hogy nem maradhat sokáig titokban, hogy ismerkedünk Viktorral, bár reméltem, hogy egy ideig még megőrizhetjük ezt magunknak. De, ha már így alakult, nem tagadom, hogy valamivel több van köztünk puszta barátságnál.

Ugyanakkor korai lenne még bármit kijelenteni, hiszen a dolgok elején járunk. Megvan a szimpátia..."

-mondta a Warm up műsorvezetője.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Diós és mákos bejgli, úgy, ahogy a nagyi készíti

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?