LOVE

Kipakolt Whitney Houston leszbikus szeretője, erre kellett nekik a Biblia

A sztár és Robyn Crawford tinédzserként ismerkedtek meg, utána pedig sosem váltak szét útjaik igazán.
  • Szerző: Ripost

Whitney Houston mindig tartott attól, hogy titkos leszbikus kapcsolata miatt hátrány éri, ezért szeretőjével is csúnyán vetett véget a dolgoknak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Profimedia

Az 58 éves Robyn Crawford az énekesnő oldalán volt, amikor beindult a karrierje a nyolcvanas években és két évtizedig az asszisztenseként mellette is maradt.

A pár egy táborban találkozott a nyolcvanas években, barátságuk pedig gyorsan szexuális fordulatot vett. Crawford most egy új könyvben tálalt ki az énekesnővel való viszonyáról.

A 2012-ben, 42 évesen elhunyt sztár és asszisztense kapcsolatáról az évtizedek során rengeteg találgatás volt, de Crawford most tisztázni akar mindent.

Azt írta, hogy tinédzser korukban szexuális kapcsolatban voltak az énekesnővel, az első lemezszerződésééig. Az első együttlétükkor viszont még szabadok és őszinték voltak. „Az egész gyengéd és szerelmes volt” – emlékezett vissza Crawford, aki hozzátette, hogy nem csak a szexről volt szó, megbízhattak egymásban, és önmaguk lehettek egymás mellett. „A mindenséget jelentettük egymás számára” – fogalmazott.

Az Arista records-szal kötött lemezszerződéskor azonban Houston minden intimitást elvágott Crawforddal és úgy szakított vele, hogy egy Bibliát adott neki át. Az énekesnő azt mondta, hogy nem szexelhetnek többet, később pedig gyereket akar majd, és a tetteik miatt pokolba kerülhetnének. Crawford szerint Houston a karrierjét is féltette, ami éppen beindulni látszott.

Barátságuk azonban sosem szakadt meg, továbbra is együtt éltek és Crawford lett Houston asszisztense. Ezt azonban az énekesnő családja sosem nézte jó szemmel – írja a Mirror.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?