LOVE

Kínos helyzet, Pintér Tibor kitálalt Janza Kata szakításáról

Nincs könnyû helyzetben a 45 éves színésznő!
  • Szerző: Doris

Különös helyzet elé állította a sors Janza Katát, aki két év után szakított fiatal szerelmével, a mindössze 23 éves Pesák Ádámmal. Az Operettszínházban futó Elfújta a szél című musicalben ugyanis mindketten játszanak, sőt Janza két korábbi szerelme, Pintér Tibor és Szerényi László is feltűnik a romantikus darabban.

Bár az újdonsült szingli színésznő egyelőre senkinek sem nyilatkozott arról, mennyire tudja a teátrumon kívül hagyni a magánéletét, Pintérnek megeredt a nyelve, amikor volt feleségéről kérdezték.

"Mindig is jó volt a kapcsolatunk a házasságunk után, nemcsak a nagylányunk, Janka miatt, hanem mert mindig is hittem, hogy minket barátoknak teremtettek. Soha nem szóltam bele a magánéletébe, egy volt mindig is a fontos: nem szeretném, hogy boldogtalan legyen. A volt párjaival kifejezetten jó kapcsolatot ápolok, a múlt héten pont együtt buliztunk Szerényi Lacival, de Ádámmal is a legnagyobb szeretetben tudjuk köszönteni egymást"

- mesélt a Borsnak a kissé bizarr édes négyesről a Nemzeti Lovas Színház igazgatója.

"A színpadon mindent félre kell tennünk, bármennyire nehéz is. Bármi zajlik a magánéletünkben, annak hét és tíz óra között kint kell maradnia"

-jelentette ki Tenya.

Janza ennek ellenére nincs könnyű helyzetben, hiszen a Dorian Gray című darabban Pesák édesanyját alakítja, így pláne nehéz lesz elfelejtenie a múltat.

 

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?