LOVE

Kínos események sora zavarta meg Kulcsár Edina esküvői készülődését!

A várandós modell nemrégiben a legnagyobb titokban mondta ki a boldogító igent kedvesének, Csutinak, de arra senki nem számított, hogy a készülődés nem lesz zökkenőmentes.
  • Szerző: Ripost

Kellemetlen közjáték zavarta meg Kulcsár Edina esküvői készülődését! A várandós modell nemrégiben mondta ki a boldogító igent kedvesének, Csutinak, akivel már több mint két éve alkotnak egy párt.

Edináék első gyermeke, Medox, heteken belül világra jön. Bár a pár korábban nem tartotta fontosnak a papírt, a baba érkezése rádöbbentette őket arra, itt az ideje, hogy hivatalosan is összekössék az életüket.

Az önkormányzati esküvő napján azonban nem várt incidens történt, éppen akkor, amikor Edina az anyakönyv vezetőhöz igyekezett.

„Anyukámmal a nagymamámnál készülődtünk, ahol nincs klíma, így a negyven fokos hőségben folyamatosan tönkrement a sminkem és a hajam. Elindultunk kifele, gondoltam, egyszer az életben időben odaérek valahova anyukámmal, de ahogy nyitottam a folyosó ajtaját, a kulcs nyelve beletört a zárba.

Nem tudtunk kijutni a folyosóról, negyven fok volt, ömlött rólam a víz és éppen senki nem jött arra.

Kulccsal és csavarhúzóval is próbáltuk kinyitni az ajtót, végül már a szomszédok is segítettek, hiába" – mesélt a Mokkában a tortúráról Edina.

Végül húsz perc elteltével jött valaki, aki segített orvosolni a problémát, így a szerelmesek végre kimondhatták a boldogító igent.

És ezeket olvastad már?