LOVE

Kiderültek a részletek, második esküvőjére készül Kulcsár Edina

Az ismert szépség nyár végén egyszer már kimondta a boldogító igent.
  • Szerző: sv

Szűk családi körben, a nyár végén házasodott össze Kulcsár Edina és szerelme, Csuti. A sztárpár nem verte nagy dobra az esküvőjüket, a nyilvánosság teljes kizárásával mondták ki a boldogító igeneket. Az ismert szépség lapunknak elárulta, miért döntöttek a villámesküvő mellett, és, hogy hol töltik az összes szombat reggelüket a lagzi óta.

"Az idei villámesküvőnknél rengeteg külső tényező közrejátszott, hiszen a pocakomban volt még Medox, közben építkeztünk, azonban nagyon boldogok vagyunk, hogy sikerült megvalósítanunk ennyi idő alatt. Nagyon gyorsan történt a szervezés, egyetlen hét alatt hoztuk össze az egészet."

Bár azt nem tudtuk megoldani, hogy szép menyasszonyi ruhám legyen a pocakom miatt, végül elég vicces módon, egy bevásárlóközpont aluljárójában találtam egy olyat, ami megfelelt

- árulta el a különleges részleteket Edina, aki ennek ellenére  gyönyörűen festett választott ruhájában.

Edina azt is elmondta, nem az volt a céljuk, hogy fényűző esküvőt tartsanak, hanem hogy a családjukkal együtt élhessék át azt a csodás élményt. Sokáig azt tervezték, hogy még a múlt nyáron egybekelnek, viszont azt figyelembe kellett venniük, hogy templomi esküvőjük nem lehet, mivel egyikük sincs megkeresztelve. Ezen szeretnének változtatni, hiszen nagy álmuk a templomban is kimondani az igent.

"Minden szombaton Csaba atyánál kezdjük a napot egy hittan órával. Szeretném, hogy a kisfiamat is meg tudjuk keresztelni, ehhez pedig az első lépés az, hogy a szülei is legyenek megkeresztelkedve."

Most már ki merem jelenteni, nagyon élvezem ezeket a reggeleket, de az elején csak mosolyogtam, hogy felnőttfejjel hittanra járok.

"Teljesen véletlenül, pont a születésnapomon, december huszonharmadikán lesz a keresztelőnk, úgyhogy az új évet már így kezdhetjük" - mondta a szépségkirálynő, majd azt is elárulta, a templomi esküvőjük sem a fényűzésről fog szólni.

 

Ha kíváncsi vagy, mikor kerül sor Edina és Csuti második lagzijára, akkor keresd a pénteki %% napilapot!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?