LOVE

Kiderült az igazság Szabó Zsófi esküvőjéről!

A Story Extra mûsorvezetője egyszer már elhalasztotta a lakodalmat.
  • Szerző: Ripost

Szabó Zsófi nem vár tovább, miután egyszer már elhalasztotta a nyárra tervezett esküvőjét. Párja, Zsolti karácsonykor, szerelmük háromszázadik napján kérte meg a Story Extra műsorvezetőjének kezét, attól kezdve pedig mindenki arra várt, mikor tűzik ki végre a lagzi dátumát.

Sokáig úgy tervezték, hogy idén nyáron kelnek egybe, ez azonban nem történt meg, mivel mindketten túl elfoglaltak voltak. A fiatalok egy korábbi interjú tanúsága szerint nem aggódnak, hiszen három hónap alatt sikerült beindítaniuk saját ruhamárkájukat, ezért érzik, néhány hét alatt le tudnák szervezni az esküvőt.

A Hot! magazin szerint viszont az elmúlt hetekben, Zsófi munkahelyi szabadságának köszönhetően sokkal több idejük lett, és elkezdték tervezni a részleteket.

"Mindketten azt szeretnék, hogy a szeretteik ne szenvedjenek hiányt semmiben, így rengeteg helyszínt megnéztek szerte az országban. Nem volt könnyű dolguk, de sikerrel jártak. Olyannyira, hogy Zsófi jóslata be is vált: már a nagy nap időpontját is kitűzték, így az előkészületek zömén túl vannak.

Ugyan nem nyári lesz a lagzi, de ősszel egybekelnek

- árulta el a Hot! magazinnak egy bennfentes. Sőt, Zsófi amolyan főpróbát is tarthatott néhány nappal ezelőtt, amikor legjobb barátnője férjhez ment.

Szerelmével, Zsoltival pedig együtt figyelhették meg, hogyan is zajlik az a nap, amelyben hamarosan nekik is részük lesz, ráadásul főszereplőként.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?