LOVE

Kiderült az igazság: ezért kellett kárpótolnia feleségét a magyar sztárénekesnek

Hatalmas meglepetéssel készült feleségének első házassági évfordulójuk alkalmából Tabáni István, aki a Ripostnak azt is elárulta, idén végre bepótolhatják az elmaradt mézeshetet, amit - állítása szerint - az egykori menedzser tett tönkre.
  • Szerző: BDF

Előnászútra vitte feleségét Tabáni István! Az utazás apropója első házassági évfordulójuk volt. A népszerű énekes elmondta, teljes titokban szervezett meg mindent.

A napokban volt az első házassági évfordulónk. Megleptem Csillát, idén először vittem le a Balatonra.

"Hónapok óta terveztem az utat” – kezdte a %%-nak Tabáni, aki az előnászút mellett egy igazán különleges meglepetéssel is készült a feleségének.

„Azt tudni kell, hogy Csilla imádja a rajzaimat és a festményeimet. Ezért is gondoltam, hogy a legjobb választásnak egy személyre szabott, és emlékezetes ajándékot, egy saját készítésű rajzot adok neki. A rajz minket ábrázol a házasságkötésünkkor. Amikor kimondtuk a boldogító igeneket…

Büszkén mondhatom, hogy a meglepetéseimmel elértem a célomat, Csilla könnyekig hatódott a boldogságtól.

Hiába szervezte meg már közvetlenül a lagzi után a nászutat, a Fonogram-díjas énekes mégsem romantikázhatott újdonsült feleségével. Elmondása szerint volt menedzsere akadályozta meg az utazást.

Ezzel kapcsolatban a részleteket elolvashatod a %% napilap hétfői számában.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?