LOVE

Kiderült az igazság: Csúnyán átverte vőlegénye Weisz Fannit

Péter mindent szerelme, a gyönyörû siket modell háta mögött intézett.
  • Szerző: BDF

Weisz Fanni és szerelme, Hajmásy Péter nehéz időszakot tudhatnak a hátuk mögött. Sokat harcoltak az elmúlt hónapokban, mindez azonban még inkább megerősítette őket abban, hogy egymással szeretnék leélni az életüket. Fanni ezért is mondott igent a lánykérésre.

"Egy divatbemutatón láttam először, de akkor még mind a ketten párkapcsolatban éltünk. Bejelöltem Facebookon, de csak öt hónappal később kezdtünk el beszélgetni, amikor már mind a ketten szinglik voltunk" – kezdett bele Péter, majd Fanni azonnal átvette a szót.

"Én meg nem értettem, miért nem szól hozzám" – nevetett a fiatal lány, aki végül megkapta a várva várt üzenetet, és hosszú heteken át levelezgetett az akkor Debrecenben kosarazó férfival. Találkoztak, és rájöttek: őket egymásnak teremtették. Azóta is dúl a szerelem a fiatalok között.

Bár Péter titokban készült a lánykérésre, minden Fanni szemei előtt zajlott.

A gyűrűt úgy vettem meg, hogy Fanni ott volt mellettem az ékszerüzletben.

"Az órámra mutogatva kértem meg az eladót, hogy titokban mérjék le az éppen a gyűrűket nézegető Fanni ujját, mert szeretném megkérni a kezét. A leánykérést többször említettem a barátainknak is, amikor éppen nem figyelt, mert épp a telefonját böngészte."

"Mindig észreveszem, ha valamit sumákol, de még csak nem is sejtettem, mire készül. Annyira meglepődtem, hogy majdnem egy percig csak bámultam rá,

ahogy ott térdelt előttem a műtött lábán, kezében a gyűrűvel. Sokkot kaptam

– emlékezett vissza a Blikknek nevetve Fanni, aki természetesen igent mondott.

"Nagyon szeretem, imádom, hogy úgy beszél, hogy értsem. Nagyon szeretem azért, mert megtanult jelelni miattam, és olyan szép férfias keze van" - mondta a csinos modell, aki egyetlen percig sem titkolta boldogságát.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?