LOVE

Kiderült a pikáns titok, Berki egykori emberével jár Hódi Pamela!

A modellre is rátalált a szerelem a tavaly szeptemberi szakítása óta, új párjában mindent megtalált, amit eddig keresett.
  • Szerző: Ripost

Fiatal focista rabolta el Hódi Pamela szívét, aki az új kapcsolatában teljesen kivirult. A modell végleg maga mögött hagyta a Berki Krisztiánnal közös múltját, és immáron Tóth Bencével, a Mezőkövesd futballistájával alkot egy párt.

A szolnoki születésű középpályás 2008-ban került a Ferencvároshoz, ahol akkoriban éppen Pamela gyerekének apja, Berki Krisztián volt a főnöke mint a klub vezérigazgatója. A két férfi tehát nagyon jól ismeri egymást, mindkettejük ereiben zöld-fehér vér folyik. 

Pamela a Borsnak nem tagadta új szerelme kilétét, akiről a lapnak többet is elárult.

"Régóta ismerjük egymást, legalább két éve. Korábban soha nem gondoltuk, hogy több lehet belőle."

Neki is volt párkapcsolata, én is a gyermekem apjával éltem, fel se merült, hogy több lehetne ebből.

"Az utóbbi hónapokban többször kerültünk közös baráti társaságba, ahol nagyon sokat beszélgettünk egymással, és akkor jöttünk rá, hogy több ez, mint barátság" – mondta el a Borsnak Pamela, aki azt is elárulta, miért nem vállalják még hivatalosan a szerelmüket.

Szeretném őt óvni, nem lételemem, hogy állandóan azt bizonygassam az egész országnak, hogy boldog vagyok.

"Annyit elárulhatok róla, hogy mindenben igazi társként áll mellettem, minden harcomban és sikeremben ott van és ott is lesz."

Pamela tehát leszámolt a múlt démonaival, ám miután a napokban arról szóltak a hírek, hogy Berki Krisztián az új barátnője mellett is társkereső szolgáltatást használ, Pamela elmondta, ez Berkinél nem újkeletű érdeklődés. Így a kérdésre, miszerint látta-e korábban is társkeresőzni exét, igennel válaszolt.

"Biztos vagyok benne! Volt alkalom, amikor láttam is. Otthon voltunk, és láttam, hogy Tinderezik. Kérdeztem, mit csinálsz ezen az oldalon, mire ő annyit válaszolt, hogy cikket ír valamilyen témában."

Én naiv persze elhittem, pedig nyilván tudjuk, hogy nem erről volt szó.

"Sok mindent hallottam róla az­óta, de már nem foglalkozom vele. Nagyon szeretem, hogy magam érem el a céljaimat, mert tudom, ezt senki sem veheti el tőlem. Felszabadultam a szakítás óta, nagyon megerősödtem, ami a munkámban is meglátszik, ugyanis a napokban debütál az új ruhakollekcióm is" – mesélte Pamela.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?