LOVE

Kasza Tibiék elárulták, kik lesznek az esküvői tanúik!

Az esküvő időpontja sem titok többé.
  • Szerző: KAM

Magyarország legnézettebb lánykérését újabb páratlan ünnep követheti…

A szándék komoly! Mi sem jelzi ezt jobban, mint a tény, Kasza Tibiék már gőzerővel készülnek a napra, amely örökre összeköti majd az életüket párjával, Mankerrel.

A TV2 leghumorosabb sztárja a %%-nak most azt is elárulta, kik lehetnek majd ott a nagy napon, hogy aláírásukkal is hitelesítsék szerelmük hivatalossá válását.

A szerencsés kiválasztottak ugyanis örömmel mondtak igent a felkérésre, még akkor is, ha az esküvő miatt a fél világot át kell majd repülniük.

Felszínesen régóta ismertem Nacsa Olivért, de egy teljesen véletlen találkozás mélyítette el a kapcsolatunkat. Együtt töltöttünk teljesen véletlenül egy hetet Miamiban, a szálloda halljában futottunk össze, kiderült, hogy ugyanakkor ugyanoda foglaltunk szállást.

"Nagyon megszerettem Olivért és Szilvit. Igazi őszinte, nyíltszívű emberek, akikkel egyszerűen jó együtt lenni. Az eljegyzés estéjén is velünk ünnepeltek, és az a tervünk, hogy a thaiföldi esküvőnkön is csak ők lesznek ott mint tanúk. Legkésőbb januárban tartjuk majd az esküvőt, de nagyon várjuk"

- mondta Tibi lapunknak, szavaival pedig menyasszonya csak egyetérteni tudott.

"Nagyon szeretjük Olivért és Szilvit! Igaz barátokra találtunk bennük, akik boldogan mondtak igent a felkérésre" – mondta Manker.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?