LOVE

Intim titkok, szakítás után talált vissza párjához a TV2 sztárja

A filmbe illő románc egy házibuliban indult, ám a kritikusnak számító 7. évben hirtelen minden megváltozott.
  • Szerző: Doris

Balázs Andi, a Kasszás Erzsiként megismert, mindig életvidám, mindig mosolygós színésznő féltve őrzi magánéletét, párjáról is csak nagyon ritkán nyilatkozik. A %%-nak viszont kivételt tett!

A Nagy Duett vasárnapi adása után boldogan ölelte át kedvesét, Gábort, akivel már 16 éve élnek mindent elsöprő szerelemben. Igaz, egyszer, 9 évvel ezelőtt megpróbálták elengedni egymás kezét…

Bár Andi is és Gábor is színházi emberek, a szakma helyett egy különös véletlen hozta őket össze. Egy átlagosnak induló házibuliban látták meg egymást, amikor Andi még csak 23 éves volt.

„Tizenhat évvel ezelőtt hangulatfelelősnek hívtak meg egy házibuliba, mivel már akkor is igazi társasági lény voltam, ez a rötyögős típus. Megérkeztem, de be se akartam menni a nappaliba, fél füllel hallottam, hogy nagyon komoly témákról beszélgetnek, nem akartam zavarni. Már elköszöntem volna a házigazdától, amikor rám szóltak, hogy ugyan már, mégis mutatkozzak be a bentieknek. Ekkor láttam meg először az én Gáboromat. Ott ült egy fotelben, majd miután mondtam, hogy én megyek, ő felpattant és odaszaladt hozzám, hogy ne menjek még. Akkor annyira megérintett a kisugárzása, hogy tizenhat éve nem engedem el őt” – jelentette ki Andi a %%-nak

A filmbe illő szerelmi történetnek azonban volt egy fájdalmas, mélypontja is. Andi és Gábor kapcsolatuk kritikusnak számító 7. évében néhány hónapra szakítottak. Életük legrosszabb időszaka volt, de mindketten tanultak az esetből.

Arról, hogy pontosan hogyan találtak vissza egymáshoz, a %% szerdai számában olvashatsz. Keresd az újságárusoknál!

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?