LOVE

Ingyen mehetnek a hétköznapi hősök a Turay Ida Színházba

A Turay Ida Színház nagylelkű felajánlást tett azoknak, akik a jelenlegi helyzetben erőn felül küzdenek értünk a mindennapokban.

Nemes és nagylelkű kezdeményezést tett a Turay Ida Színház. A teátrum vezetősége a március 30-án megtartott ülésén úgy döntött, a saját eszközeivel segíti a koronavírus-járvány ellen harcoló egészségügyi dolgozókat, katonákat és rendőröket.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Facebook

Ennek értelmében a 2020-as évad őszi időszakában a Szent Kozma Egészségügyi Központ, a VIII. kerület rendvédelmi dolgozói és a Magyar Honvédség vitéz Szurmay Sándor Budapest Helyőrség Dandár katonái vendégként, tehát ingyen látogathatják a Turay Ida Színház előadásait.

Fotó: Turay Ida Színház

„A jelenlegi helyzet a teátrumoknak sem könnyű, főleg nem a magán színházaknak, mint amilyen a miénk is. Viszont még mindig jobb helyzetben vagyunk, mint azok az egészségügyi dolgozók, katonák, rendőrök, akik egymás után több műszakot is végigdolgoznak azért, hogy nekünk jobb és biztonságosabb legyen az életünk. A legkevesebb, amit mi tehetünk, hogy elmondjuk nekik akár százszor is, hogy gondolunk rájuk, hiszünk bennük és elismerjük a munkájukat. Amit a színházunk fel tud nekik ajánlani, hogy az őszi szezonban a józsefvárosi egészségügyi dolgozók, rendőrök és katonák ingyen, vendégként jöhetnek hozzánk a színházba, bármelyik előadásra„ – mondta el a -nak Darvasi Ilona, a Turay Ida színház igazgatónője.

Fotó: Turay Ida Színház

A fent említett dolgozóknak ehhez nem kell mást tenniük, mint egyszer regisztrálni, később pedig akár telefonon jelezni, hogy melyik előadás mely időpontjára szeretnének ellátogatni.

”Bízunk benne, hogy ezzel egy kis örömet és reményt adhatunk egymásnak és a „frontvonalban harcolóknak”, hogy hamarosan ennek az időszaknak is vége lesz, akkor pedig vár rájuk tőlünk egy kis hála, egy kis öröm és kikapcsolódás” – zárta a szavait a teátrum igazgatónője.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?