LOVE

Íme a bizonyíték, hogy Tóth Gabi minden férfi álma

Tóth Gabi néhány nappal ezelőtt arról beszélt, bár most boldog egyedül, nem bánná, ha hamarosan beköszöntene életébe a szerelem. Ha te is épp barátnőt keresel, mutatjuk, miért érdemes megpróbálnod elcsavarni Gabi fejét.
  • Szerző: Buster

1. Bomba csaj

Hogy iszonyatosan jól néz ki, ahhoz kétség sem férhet! Ha nő vagy és most magadban félhangosan vagy hangosan sorolni kezded a szépséghibáit, akkor is lásd be, igazam van!

2. Imád enni

Szeret enni, és mint láthattad fentebb, ez egyáltalán nem látszik rajta. Az biztos, hogy ha haverokkal vacsoráztok, nem hoz kínos helyzetbe azzal, hogy dresszing nélküli salátát ropogtat. Kérd ki neki azt, amit magadnak, mert ő egy tapolcai lány és imádja a hasát!  

3. Szereti a focit, nem is kicsit

Nem titok, hogy Barcelona-drukker, szóval az igényes labdarúgásért rajong. Így komolyabb sportesemények alatt sem kell attól félned, hogy hisztizni kezd a sok meccsnézés miatt. Ráadásul az ő nevéhez fűződik a 2014-es vb hivatalos dala is.

 

4. Szereti a jó bort

Nem az a fajta csaj, aki kakaóval alapoz az estére, legyen az egy hatalmas buli, vagy csak egy nyugodt, négy fal között töltendő este. Ha felpattintasz egy sört, neki is vihetsz egyet, de egy kellemes borvacsorán se Dankó Pistát fog rendelni.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?