LOVE

Ilyen az igaz szerelem: Egyedül ápolja súlyos beteg feleségét a vad rocker

Johnny Rotten neve egy időben összeforrt az anarchiával, de ma már igazi mintaférj, aki bármire képes a menthetetlen feleségéért.
  • Szerző: The_M

A hetvenes években sokakban meghűlt a vér, amikor a Sex Pistols tagjai megjelentek valahol, hiszen a jelenlétük garantálta a botrányt. Bár a punkbanda 21 évesen meghalt gitárosa, Sid Vicious volt a legnagyobb bajforrás, az énekes, Johnny Rotten második neve is a balhé volt.

Fotó: Northfoto

A John Lydon néven született rocklegenda fizimiskája sokaknak még manapság sem barátságos, de belül óriási szíve van, ami olyan szeretetre képes, mint keveseké.

A 64 éves Lydon felesége előrehaladott Alzheimer-kórral küzd, de a zenész nem hajlandó speciális otthonba adni, hiába tanácsolják ezt neki sokan. Inkább otthon gondozza egyedül szerelmét, miután orvosokkal és ápolókkal konzultált a teendőiről. A 78 éves Nora gyakran senkit nem ismer fel, és egyre rosszabb állapotban van, de John továbbra is kitartó. Mint mondja, az az ember, akibe szerelmes, még mindig ott van bent, és néha fel is bukkan. Azok a csodás percek pedig minden munkát megérnek neki.

Fotó: Northfoto

Lydon nem először vizsgázik csillagos ötösre emberként. 2000-ben adoptálták Norával a nő lányának ikerfiait, mert ő képtelen volt a nevelésükre. Majd a 2010-es halálát követően a legkisebb gyerekét is magukhoz vették és felnevelték.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?