LOVE

Ikrei körül forog Kollányi Zsuzsi élete, alig van ideje magára

Közel egy éve teljesen megváltozott Kollányi Zsuzsi élete. Ikerfiai, Bence és Bálint a lehető legjobb értelemben fenekestül felforgatták az énekesnő és kedvese életét.
  • Szerző: Ripost

Kollányi Zsuzsi a gyermekei születése óta csak ritkán koncertezik, ám ez nem azt jelenti, hogy pihenésről szólna az élete. Sőt, a fiúk születése óta még több a teendője.

"Idén fesztiválozni még nem megyek,

heti egy-két koncertnél többet egyelőre nem vállalok a gyerekek miatt.

Fokozatosan szeretnék visszatérni a munkába, viszont élvezem az anyaság minden percét is, és nem akarok elszalasztani semmit az ikrekkel kapcsolatosan. Így a jelenlegi terveim szerint jövő nyártól koncertezem újra rendszeresen" - mondta el a %%-nak Zsuzsi.

Az énekesnő arra nagyon odafigyel, hogy a jelenlegi, heti egy-két koncert közel legyen az otthonához, vagy, ha nem, akkor magával tudja vinni a családját is és időt szakítsanak egy-két napos kikapcsolódásra.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zsuzsi Kollanyi (@zsuzsicolony) által megosztott bejegyzés,

"Az életem még a babák jegyében telik, a kedvesem pedig rengeteget segít. Az úgynevezett énidőmet mostanában kevés dolog elégíti ki, nincs sok időm magamra. Dolgozom azon, hogy ez változzon, de így is elégedett vagyok a jelenlegi életemmel" - vallotta be Zsuzsi, aki éjjel és nappal sem tud pihenni.

"Az éjszakákat egyelőre nem alusszák át a gyerekek,  esélytelen, hogy annyit pihenjek, mint régen" - fogalmazott nevetve Zsuzsi.

"Nappal alhatnék, amikor ők is ledőlnek egy-két órára, de addigra már olyannyira túljutok a holtponton, hogy teljesen felpörgök, és mindig kitalálok valami tennivalót.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zsuzsi Kollanyi (@zsuzsicolony) által megosztott bejegyzés,

 

Nem tudom, honnan jönnek ezek az energiák. Valószínűleg a fiúktól kapott rengeteg szeretet az, ami feltölt és nem enged leállni.

Az ikrek nagyon különböző egyéniségek, de annak ellenére, hogy teljesen mások, mégis össze vannak nőve, és ragaszkodnak a másikhoz. Sokszor csak ülök és figyelem őket, és a lelki kapcsolatukat. Olyanok, mint Stan és Pan, nem ritkán vitatkoznak is, de nem tudnak meglenni egymás nélkül" - mondta el mosolyogva az énekesnő.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A tökéletes habcsók titka
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?