LOVE

Így készül a húsvéti ünnepekre Palik László és családja

Az ünnepek alatt sem marad segítség nélkül a Tények mûsorvezetője, aki a konyhában nem csak édesanyja, de férje és gyermekei segítségére is bármikor számíthat. Lapunknak Marsi Anikó és Palik László mesélt a húsvéti készülődésről, és arról, miként zajlanak náluk a családi összejövetelek.
  • Szerző: sv

Talán idén még jobban várja a Palik család a húsvéti ünnepeket, mint korábban, hiszen a műsorvezető három hónapot volt távol feleségétől és gyermekeitől, Vincétől és Vilmostól az Exatlon Hungary forgatása miatt, így nagy családi összejövetelre karácsony óta nem volt lehetőség. A készülődés azonban most nem lesz zökkenőmentes, ugyanis Anikó sérülése miatt még segítségre szorul, így a feladatok nagy része a fiúkra hárul. A TV2 műsorvezetőjét egy hónapja érte baleset, amikor fiai iskolájánál elesett, és eltört a combcsontja.

"Eddig nagyon cuki volt mind a három Palik fiú.

Úgy ugráltatom őket, mint eddig még soha és mindegyik zokszó nélkül viseli. Néha azonban a mosolyukból arra következtetek, hogy vissza fogom ezt én még kapni, ha újra tudok rendesen járni

- fogalmazott lapunknak Anikó, aki nagyon örül, hogy akad segítsége az ünnepi forgatagban, hiszen ilyenkor az egész családot ők látják vendégül. A Tények műsorvezetője rendszerint édesanyjával együtt készíti a húsvéti menüt, ám Palik László elárulta, anyósa húslevese sosem hiányozhat az asztalról.

"Mindig nálunk gyűlik össze a család, és egy semmivel össze nem hasonlítható édes káoszba fordul az egész attól a pillanattól kezdve, hogy elkezdődik... Mindenki kedvence a húsvéti sonka! Imádjuk és folyamatosan rájár a család az ünnepek alatt! Plusz egy nagy kondér húsleves, amit mindig az anyósom főz, és amit a feleségem is, meg a fiaim is mindennél jobban szeretnek" - mondta Palik, aki a locsolkodás hagyományát is őrzi. Húsvéthétfőn fiaival karöltve körbejárnak, és a család összes női tagját meglocsolják, ráadásul a verseket sem felejtik el.

Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor keresd a %% napilap szombati számát az újságárusoknál!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?