LOVE

Igazi örömhírt közölt a magyar énekesnő, gyönyörű kislánynak adott életet

Boggie és a családja nagyon várták már az apróság érkezését, aki az Imola keresztnevet kapta.
címkék:
  • Szerző: ripost

Megszületett Csemer Boggie második kislánya! Az énekesnő gyermeke az Imola keresztnevet kapta, és elképesztően aranyos: sűrű, fekete haja van és gyönyörű arca.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Instagram

„Őrülten boldog vagyok! Ha lehet ilyet mondani, szuper szülésem volt, az összes fájdalmával együtt. Nagyon büszke vagyok magunkra, és hálás vagyok a férjemnek, az orvosomnak valamint a szülésznőmnek is” – fogalmazott a boldog kismama.

Fotó: Instagram/Boggie

Boggie nagyobbik gyermeke, a hároméves Lenke is nagyon várta már a kistestvér érkezését: a kislánynak gyermekkora óta mondogatták, hogy egyszer lesz egy testvére, így a legkevésbé sem féltékeny, sőt, hónapok óta készül a nővérszerepre.

„Lenke hihetetlenül édes, nagyon várja a kistestvért, ami annak is köszönhető, hogy már egészen kicsi kora óta mondogatjuk neki, hogy egyszer lesz testvére. Ráadásul a férjem és én is nagy családból származunk, így neki teljesen természetes, hogy nem egykeként nő majd fel. Már el is kezdte szétválogatni a játékait, és kijelölte azokat, amiket majd a kishúgának ajándékoz„ – árulta el a -nak korábban Boggie, akinek beigazolódtak a reményei.

„Lenke nagyon gondoskodó, iszonyat jó fej Imolával. Amikor először meglátta, azt mondta: 'Nem hiszem el, hogy itt van!' Mindezt kitörő lelkesedéssel” – fogalmazott a boldog édesanya.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?