LOVE

Idén ezekre a magyar sztáresküvőkre készülhetsz!

Minimum öt gigantikus celebkézfogóra számíthatunk, köztük több olyanra, melyeket tavalyról halasztottak el.
  • Szerző: Ripost

2015 leginkább az elmaradt esküvők éve volt a magyar celebvilágban: először Iszak Eszti és Dobrády Ákos jelentették be, hogy elfoglaltságaik miatt elhalasztották az igenek kimondását, majd Lola és párja szakítottak.

Iszak hagyományosra vágyik

2016-ra azonban, úgy tűnik, helyreáll a rend, és ha minden jól megy, Eszter és Lola fejét is bekötik. Igaz, a VIVA műsorvezetője és a TNT énekese nem árulta még el a kijelölt időpontot, Eszti idén azt nyilatkozta, hogy legromantikusabb emlékeként a párjától kapott eljegyzési videót őrzi, majd arra is kitért, hogy hagyományos lagzira vágyik, hajnalig tartó zenével.

Loláéké újratöltve

Loláék tavaly májusban fújták le esküvőjüket, de az énekesnő kezét decemberben újra megkérte a párja, úgy tűnik, idén már nem gördülnek akadályok a pár elé.

 

És aki szőrtelenít a lagzira!

A legnagyobb felhajtásra talán Muri Enikő készül, aki már tavaly november óta a nyilvánosság előtt is esküvői lázban ég. Van időpont, helyszín, ruha és rengeteg izgalom, decemberben pedig azt is megtudhattuk, hogy esküvői előkészületként az énekes-színésznő végleges hónalj-szőrtelenítésen esett át - így szinte biztosan lehetünk abban, hogy ezen az esküvőn a legapróbb részletekre is odafigyelnek majd.

Szabó Zsófi nem akar felhajtást

Szabó Zsófira is rátalált végre a boldogság és állandóság, ám ő közel sem készül olyan görcsösen a nagy napra, mint Muri Enikő. Annyit tud egyelőre, hogy visszafogott szeretne lenni esküvőjén, hiszen édesapja mindig azt kérte tőle, hogy legyen szerény.

 

Amire mindenki vár...

És végül, de nem utolsósorban, jöjjön 2016 legnagyobb várakozása: Debreczeni Zita és Gianni. A csak álompárként emlegetett szerelmesek egyelőre még az eljegyzésig sem jutottak el, de egy ideje már nem akad olyan nap, hogy valaki ne kérdezne rá az olasz séfnél, hogy mikor kéri meg végre Zita kezét. A modell vágyait már ismerjük az esküvővel kapcsolatban, számára a legfontosabb, hogy ha kimondja az igent, az egy életre szóljon. "Régimódi esküvőt szeretnék, hosszú, letisztult ruhám lesz, esetleg csipkefátyollal. Templomi is lesz, sőt, nem tartom elképzelhetetlennek, hogy a tengerparton is kimondjam az igent. Nekem nagyon fontos, hogy ezt a szót ne csépeljük el, és komolyan is gondoljuk" - nyilatkozta korábban az egyik magazinban Zita.

És ezeket olvastad már?