LOVE

Hűha: Ezzel lepte meg Schobert Norbi a szülinapos Rubint Rékát

Bár a fitneszkirálynő csak vasárnap ünnepli a születésnapját, a férje, Schobert Norbi képtelen volt várni az ajándékkal a hétvégéig.
  • Szerző: BDF

Schobert Norbi felesége újabb álmát valósította meg! Rubint Rékának ugyan csak vasárnap ünnepli a 42. születésnapját, de a férje képtelen volt várni a hétvégéig, ezért már most odaadta neki a születésnapi meglepetését.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor

Norbi egy piros robogóval, 42 szál vörös rózsával és egy finom, cukormentes tortával köszöntötte imádott nejét.

„Kislánykorom óta álmodoztam egy piros robogóról. Amikor főiskolás lettem, az összeugrált, spórolt kis pénzemből sikerült vennem egy tízéves piros kis Polskit. Úgy ültem benne, mint a legújabb Ferrariban, mert az enyém volt és mennyi, de mennyi órát kellett végigtornáznom érte. (…) Igaz a szülinapom csak vasárnap lesz, de mivel soha nem tudja megvárni az ajándékokkal az adott ünnep napját, így ma sem történt ez másképp. (…) Annyira, de annyira boldog vagyok. Szeretlek szerelmem” – írta a Facebook-oldalán Réka, aki elárulta, hogy még a karanténban kitalálta, hogy amennyiben a szülinapjáig véget ér a karantén, egy hétig ünnepli majd a születésnapját. Nos, szerencsére véget is ért. Így most már semmi akadálya az egyhetes ünneplésnek.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?