LOVE

Hoppá: Tilla újra megnősült!

Meglepő dologra vállalkozott a TV2 népszerû mûsorvezetője! Vajon miért várt vele eddig?
  • Szerző: Doris

Till Attila, a Sztárban sztár műsorvezetője 19 évvel ezelőtt ismerte meg az adásrendezőként és szerkesztőként dolgozó Krisztinát, és első látásra beleszeretett.

Még csak négy hónapja voltak együtt, amikor egy civil szertartás keretében feleségül vette, egy héttel a házasságuk után pedig máris útban volt az első gyermekük, akit azóta másik kettő követett.

Tillának azonban mindig is fájt egy kicsit, hogy a templomi esküvő vallási okokból elmaradt, ezért úgy döntött, hogy a 15. házassági évfordulójukon meglepi Krisztinát. Egy zsidó szertartás keretén belül újra feleségül veszi!

"Mondtam a rabbinak, hogy műzsidó vagyok, zsidó környezetben élek, igaz, hogy nem vagyok vallásos. Azt mondta, hogy a zsidó esküvő elég bonyolult feltételekhez van kötve, például körül kellene metélni. Mondtam, hogy én azt most nem szeretném" – mesélt a titkos szertartás előkészületeiről Tilla Liptai Claudia nemrég megjelent, Édeskettes című sütiskönyvében.

Tilla végül megfűzte a rabbit egy olyan szertartásra, ami még neki is vállalható. Begyűjtötte a kipákat, egy kendőt, egy poharat, amelyre majd rálép. A közeli hozzátartozóknak szólt, mire készül, de a feleségének csak annyit mondott, hogy jöjjön egy elegáns ruhában a Frankel zsinagógához.

Kriszta nem értette, mi készül, hiszen a zsinagóga zárva volt. Csak férfiak mehettek be imádkozni. Ám amikor benézett az ablakon, földbe gyökerezett a lába. Látta, ahogy az anyja és a húga tartják a hüpét. Azonnal tudta, hogy ez mit jelent, és örömében elkezdett sírni.

Szerelmük azóta is lángol...

 

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?