LOVE

Hoppá, Schobert Norbi szeptemberben újraházasodik

Rubint Réka és Schobert Norbi visszatértek a mexikói Cancunba, ahol a fitneszguru éppen 16 évvel ezelőtt kérte meg szerelme kezét. A Karib-tenger partján most ismét ünnepeltek, igaz, az egykori lánykérés helyszínét már nem találhatták meg.
  • Szerző: Buster

Schobert Norbiék nem titkolt szándékkal szervezték éppen Cancunba az idei első Alakreform tábort, hiszen csodás emlékek fűzik őket az egzotikus országhoz. Szerelmük hajnalán jártak ott egy közös vakáción, melynek során Norbi feltette Rubint Rékának a legszebb kérdést. Most, 16 évvel később, a születésnapján fordult a kocka, és Réka kérte meg a fitneszguru kezét. Igaz, nem minden úgy alakult, ahogyan azt tervezte. Annak a szállodának, ahol 16 évvel ezelőtt először nyaraltak együtt, már csak a hűlt helyét találták.

"Annak idején ide hozott el engem Norbi, három hét együtt járás után, és itt kérte meg a kezem. Most visszatértünk ide az Alakreform táborral,  bár nem ugyanott szálltunk meg.

A születésnapjára, április tizenhatodikára azt terveztem, hogy elviszem őt ugyanabba a hotelbe, és ott én kérdezem meg őt, hogy akar-e újra a férjem lenni

- mesélte a %% napilap keddi számában Réka. Férje azt is elárulta, mikor tartják majd az újabb esküvőt.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?