LOVE

Hoppá: Házasodnak az Exatlon Hungary bajnokai

Az elmúlt hónapokban három Exatlonos bajnok is komoly döntésre szánta el magát. Az első széria versenyzői, Dombi Rudolf és Jóni Máté, valamint a második évad sztárja, Mórádi Zsolt is házasodni készül.
  • Szerző: BDF

Titokban jegyezte el barátnőjét Dombi Rudolf

A kajakos csak most fedte fel titkát: a nyáron megkérte a barátnője, Noémi kezét! Az Exatlon Hungary első évadának versenyzője július 22-én a Balatonon tette fel a nagy kérdést szerelmének, aki rögtön igent mondott. A fiatalok nyolc éve alkotnak egy párt, és a köztük lévő harmónia akkor sem ingott meg, amikor az Exatlon miatt Dombi három hónapig távol volt Noémitől.

Esküvőre készül Jóni Máté

Az Exatlon Hungary első szériájában versenyző sportoló még csak egy éve alkot egy párt szerelmével, Liliánával. Jóni Máté mégis elérkezettnek látta az időt, hogy letérdeljen kedvese elé. Úgy tudjuk, Máté szeptemberben kérte meg barátnője kezét, aki könnyek között mondott igent. Ezután jelentette be a páros egy romantikus fotóval az Instagramon is, hogy kapcsolatuk szintet lépett, és már tervezik az esküvőt.

A Kékestetőn jegyezte el barátnőjét Mórádi Zsolt

Az Exatlon Hungary második évadának sztárja komoly döntésre szánta el magát. Mórádi Zsolt egy igazán különleges helyen, Magyarország legmagasabb pontján, a Kékestetőn jegyezte el szerelmét. A tízszeres kick-box világbajnok több mint két év komoly kapcsolat után tette fel a nagy kérdést szerelmének. Az örömük pedig egyértelmű, hiszen a kép alapján Barbaráról csak úgy sugárzik a boldogság.

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Mézeskalács alapreceptet keresel? Próbáld ki a kedvencünket!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?