Létrehozva: 2019.09.11.

Hittek az újrakezdésben: ezek a sztárok a csalódás után találták meg az igazit

Hiába futott zátonyra Hódi Pamela és Berki Krisztián kapcsolata, a sztáranyuka gyorsan túltette magát a szakításon, hiszen focista kedvese, Tóth Bence személyében megtalálta az igazit. A modell élete olyannyira megváltozott, hogy szerelme múlt héten gyűrűt húzott az ujjára. Ám nem csak ő az egyetlen, akire egy kudarcba fulladt kapcsolat után, újra rátalált a boldogság.

A magyar sztárvilágra is jellemzőek a viharos szakítások, sokszor hiába szeretnék, már nem tudják megmenteni a kapcsolatukat. Dr. Hevesi Krisztina szexuálpszichológus szerint sokszor azért mennek tönkre a románcok, mert az érintett felek túl fiatalon, meggondolás nélkül vágnak bele a dologba.

Fotó: Ripost

Hódi Pamela lefújta az esküvőjét

Hódi Pamela és Berki Krisztián öt évig alkotott egy párt, ám hiába a lánykérés és a közös gyermek, a sztáranyuka végül a szakított a vőlegényével. Pamela nehéz döntést hozott, ugyanis az esküvőjét is lefújta, majd kislányával elköltözött a közös otthonukból. Bár elválásuk nagy port kavart, Pamela és Krisztián is más oldalán találta meg a boldogságot. A sztáranyuka tavaly év elején jött össze Tóth Bencével, akivel annyira egymásra találtak, hogy az összeköltözésük után pár hónnappal a focista gyűrűt húzott Pamela ujjára.

„Bence mellett önmagam tudok lenni, ami szerintem nagyon fontos. Megadja nekem a szabadságot, nem vagyok korlátozva, tisztelve vagyok, érzem a szeretetét. Egyszerűen boldog vagyok mellette” – mondta lapunknak Pamela.

Fotó: Ripost

Viharos gyorsasággal rúgták fel házasságukat Ördög Nóráék

Ördög Nóra miután kimondta a boldogító igent, két hónappal később elvált első férjétől. A műsorvezetőnek nyomos oka volt a szakításra, ugyanis amellett, hogy nem volt felhőtlen a kapcsolata egykori kedvesével, beleszeretett Nánási Pálba. A pár azonban nem volt könnyű helyzetben, hiszen nem csak Nóri lépett ki egy házasságból, a sztárfotós tíz év után hagyta el a feleségét.

„Én előtte nem gondoltam, hogy létezik, szerelem első látásra. A miénk viszont, az szerelem volt első látásra a nulladik pillanattól kezdve. Egy olyan szintű erős bizonyossággal, ami hál' istennek a mai napig tart, és azt hiszem, hogy ez a titka leginkább a kapcsolatunknak” – fogalmazott a műsorvezető az egyik YouTube-videójukban.

Fotó: Ripost

Liptai Claudia mestercukrász mellett találta meg a boldogságot

Liptai Claudia és Gesztesi Károly 2010-ben, kilenc együtt töltött év után végleg lezárták a kapcsolatukat. A sztárpár sírva vált el egymástól, sokáig keresték a szerelmet, végül Claudia 2015-ben megtalálta a boldogságot cukrászmestere, Pataki Ádám mellett. A párnak azóta már született egy közös gyermeke, Pataki pedig tavaly nyáron oltárhoz is kísérte a műsorvezetőt.

„Már akkor biztos voltam benne, hogy megkérem Claudia kezét, mikor megtudtuk, hogy közös gyermekünk lesz. Akkorra már éreztem, hogy nem is kérdés, hogy összekössük-e az életünket” – mesélte egy korábbi interjúban Pataki.

Fotó: Ripost

Détár Enikő sokáig titkolta új párját

Rékasi Károly 2013-ban döntött úgy, hogy véget vet közel harmincéves kapcsolatának, és elhagyja a feleségét, Détár Enikőt. Bár a színésznő nehezen dolgozta fel a válást, még pszichológus segítségét is kérte, nem sokkal később beleszeretett az angoltanárként dolgozó Péterbe. Enikő azonban sokáig titkolta új kapcsolatát, hiszen félt attól, hogy mit szólnak majd ahhoz, hogy egy elvált, két gyermekes apukát szeret.

„Sokáig tépelődött Enikő, úgy érezte, hogy bűnt követ el azzal, hogy új életet kezd velem, akinek két gyermeke is van. Igen, mindketten túl vagyunk már egy házasságon, a gyermekeinknek pedig az a fontos, hogy boldognak lássák a szüleiket” – nyilatkozta a Blikknek a színésznő kedvese.

Fotó: Sulyok László / Ripost

Tatár Csilla és Gönczi Gábor békében váltak el

Tatár Csilla és Gönczi Gábor házassága nyolc év után futott zátonyra. Bár békében váltak el, a kapcsolatot egyáltalán nem tartják egymással. Azóta mindketten újraházasodtak, Csillát 2015-ben kísérte az oltár elé Balázs, rá egy évre pedig megszületett közös gyermekük, Milán.

„Lenyűgöző az élet kiszámíthatatlansága. Ha akkor, amikor először találkoztunk Balázzsal a reptéren, és kezet fogtunk, valaki azt mondja nekem, hogy két évvel később ez a férfi lesz a társam és a gyermekem apukája, biztos, hogy szóhoz sem jutok” – mesélt a kalandos megismerkedésükről Csilla.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Jelentős műsorváltozás lesz a TV2-n

origo.hu

Berki Mazsi először jelent meg nyilvánosan a barátjával

metropol.hu

„Szoboszlai két gólja nem számított" - a szakértő elárulta, mennyit ér a válogatott két győzelme

mandiner.hu

Váratlan helyről kapott támogató szavakat Varga Judit

ripost.hu

Oroszlán Szonja lapos hasat villantott: „Legyen ennyi elég”

mandiner.hu

Putyin elmondta, hogy megtámadná-e Európát

origo.hu

Megyeri Csilla reagált a szakításáról szóló pletykákra

mindmegette.hu

A 13 legjobb ebédötlet a húsvéti négynapos hosszú hétvégére

ripost.hu

A síron túlról üzent Diana, ez jelenti Károly uralkodásának végét

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Elhagyta az országot, Cipruson hunyt el minden idők egyik legjobb magyar csatára

ripost.hu

Egy ország kapott szívéhez a gyásztól: elhunyt a népszerű műsorvezető

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

LOVE

Kiderült, ki rabolta el Nemazalány szívét - Fotó

LOVE

Azt pletykálják, újra együtt van Tóth Andi és Marics Peti

LOVE

Pintér Tibor szerelmi vallomása: „El sem tudnám képzelni nélküle az életemet”

LOVE

Opitz Barbi elszólta magát, újra rátalált a szerelem

LOVE

Kiderült az igazság Varga Miklós Joe és menyasszonya kapcsolatáról

LOVE

„A férfi kicsit jobban megmozdított...” – máris lecserélné a férjét a TV2 bombázója?

LOVE

Hatalmas a boldogság: így táncolt szerelmével Tóth Gabi

LOVE

„Puszi, szerelem, sírás, minden...” — így búcsúzott szerelme Zámbó Krisztiántól