LOVE

Híres pótapja is ott volt Stohl András titkos esküvőjén

Szoros kötelék van a két színész között.
  • Szerző: Ripost

Különleges apa-fiú kapcsolat fűzi össze Bodrogi Gyulát és a frissen nősült Stohl Andrást. Az 53 éves színész a közelmúltban vette el 19 évvel fiatalabb kedvesét, a csupa csipkés menyasszonyi ruhába öltözött Vicát. A Lázár Lovasparkban tartott alig 50 fős lagzin szinte csak a két család tagjai vettek részt, és egy-egy közeli barát. Ebből a szűk társaságból azonban nem hiányozhatott a „Papa”, vagyis Bodrogi Gyula. A 86 éves Nemzet Színésze.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Stohl maga is többször nyilatkozta, hogy a sztárra pótapjaként tekint. Imádott édesapját sajnos évekkel ezelőtt elvesztette.

A Bors azért hívta fel Bodrogi Gyulát, hogy megkérdezze tőle, hogyan érezte ma­gát az örömteli eseményen, és hogy mióta ilyen szoros a kapcsolata a színművésszel.

Bodrogi Gyula sokszor adott már tanácsot fiatal kollégájának, pótfiának (Fotó: Bors)

„Nem tudom, mikor nevezett el Papának, de igen, a barátságunk olyan, mint egy apa-fiú kapcsolat. Nagyon mély beszélgetéseink vannak, András fiatalabb, ezért számtalan dologban kéri ki a tanácsomat férfiként és szakmai­lag is. Mindkettőnket érdekel a vadászat, miközben a színpadon is sokat dolgoztunk már együtt, egy kicsit olyan érzés volt nekem ez a nap, mintha a fiam esküdött volna meg” – mesélte Bodrogi, akinek a titkos lagzi volt az egyik első programja, miután kijöhetett az otthoni karanténból a koronavírus-járványt követően.

Stohl András 90 éves édesanyjával és feleségével, Vicával (Fotó: Bors)

„Vigyázni persze kell, a távolságot tartottam a lagzin is, de elképesztően gyönyörű volt András felesége, maga az egész ceremónia is. A táncot kihagytam, az már tényleg csak a színpadra marad, nem bírom már azt fizikummal” – mesélte a lagziról Bodrogi.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?