LOVE

Híres magyar nők, akik még mindig nem mentek férjhez

Hiába ismertek és gyönyörûek, az esküvő még mindig várat magára, pedig a sikeres élethez boldog kapcsolat is társul.
  • Szerző: Ripost

Habár manapság már csökkent a társadalmi nyomás a nőkön, még mindig sokan úgy gondolják, hogy egy bizonyos kort elérve már illik férjhez menni, gyermeket szülni, megállapodni.

Nem úgy néhány magyar híresség, akik láthatóan úgy érzik, van még idejük, és nem hódolnak be a társadalmi elvárásoknak. Ezek a nők önálló karriert építettek ki, és csak azután jöhetett a férfi az életükbe, hogy már tudták, mit akarnak. És bár a hírek szerint boldogok, egyelőre mintha nem éreznének késztetést arra, hogy végleg igába hajtsák a fejüket.

Debreczeni Zita

A fotóművész és Gianni kapcsolata már két éve tart, ők azonban nem túl bőbeszédűek, ha kettőjük viszonyáról van szó. Sőt, csak 2015 márciusában vállalták fel a szerelmüket, amiről azóta sem ejtenek sok szót, mindössze közös képeik árulkodnak arról, mennyire boldogok egymás mellett.

 

Láthatóan annyira összeillenek, hogy őket elnézve nagy az esély arra, hogy kapcsolatuk hamarosan lánykérésbe torkollik.

Iszak Eszter

Az ő párosuk a másik nagy esélyes, hiszen Eszter és Dobrády Ákos már négy éve alkotnak egy párt. Kapcsolatukról rengeteg híresztelés kelt szárnyra, többször is a szakításukról röppentek fel információk, ezek viszont később valótlannak bizonyultak.

Sőt, néhány hónappal ezelőtt a Story Extrának elmondták, nemcsak a babaprojektre, de az esküvőre is készülnek. Ennek ellenére közösségi oldalaik nem hemzsegnek a közös képektől, ők láthatóan valóban meg akarják őrizni a kapcsolatukat saját maguknak.

A pár hamarosan megteszi az első lépést a közös élet felé, hiszen még nem laknak együtt, viszont hamarosan közös otthonban szeretnének élni.

Zimány Linda

A jogász végzettségű modell és milliárdos párja, Kedves Ferenc tavaly augusztusban vállalták fel a szerelmüket, azóta viszont csak keveset nyilatkoznak a kapcsolatukról.

A közelmúltban a Hot! magazinnak adott interjújában viszont kifejtette, hogy ha Kedves Ferenc megkérné a kezét, ő bizony biztosan igent mondana, sőt gyermeket is szívesen szülne.

"Nekem fontos a család, és tényleg vágyom már egy kisbabára. Nem most azonnal, inkább két éven belül. Azt viszont meg kell előznie egy esküvőnek, a családom ugyanis ragaszkodik a hagyományokhoz, és nem szeretnék, ha a gyerekvállalás megelőzné a házasságot.”

De nem Zimány Linda az egyetlen, aki egyelőre csak álmodozik az esküvőről: Horváth Éva és Dukai Regina is jó ideje boldog kapcsolatban élnek, és bár ők valóban teljesen elrejtik kedvesüket a nyilvánosság elől, ha megtörténne a lánykérés, arról bizonyára boldogan számolnának be.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?