LOVE

Hatalmas bejelentések, idén ezekre a magyar sztáresküvőkre készülhetsz

Nézzük, Gianni és Debreczeni Zita esküvője után mely hírességek kelnek egybe még idén!
  • Szerző: BDF

A magyar sztárok körében 2016 a válások éve volt, majdhogynem havonta hallhattunk olyan házasságokról, amelyek menthetetlennek bizonyultak. Mindezek ellenére akadnak még szerencsére olyan hazai celebek, akik nem ijednek meg a szomorú hírek hallatán, és mégis esküvőre adják a fejüket.

Százmilliós luxusesküvőre készül Berki Krisztián

Vérbeli luxusesküvőre készül Berki Krisztián és Hódi Pamela. A TV2 műsorvezetője többször hangoztatta már, hogy az évtized legnagyobb bulijára készül. „Azt szeretném, ha miénk lenne minden idők legnagyobb esküvője. Az a minimum, hogy a TV2 megszakítja adását, és élőben közvetíti az igenünket. A lakodalomra két-háromezer embert várok majd, akiket húsz-harminc fellépő szórakoztat” – jelentette ki korábban Berki.

Oltár elé állhat Dér Heni és Vincze Gábor

Dér Heni néhány hónappal ezelőtt büszkén posztolta eljegyzési gyűrűjét az Instagram-oldalán. Nem sokkal azután, hogy kiderült, másfél év szünet után újra összemelegedett ex-vőlegényével, Vincze Gáborral. Úgy tűnik, már az esküvő tervezése is folyamatban van. A szerelmesek egy esküvő-kiállításra is ellátogattak, hogy minél több ötletet gyűjtsenek össze a nagy napra.

Schobert Norbi újra feleségül veszi Rubint Rékát

Schobert Norbi 16 évvel ezelőtt kérte meg Mexikóban szerelme, Rubint Réka kezét. Az évek során felesége három gyermekkel (Lara, Zalán, Norbert) is megajándékozta a fitneszgurut. A tényt, hogy szerelmük ma is töretlen, bizonyítja, hogy ősszel Norbi újra oltár elé kíséri Rékát. „Nemcsak vőlegény akarok újra lenni, hanem férj is. Szeptemberben a házassági évfordulónkon ismét elveszem Rékát, és tartunk egy hatalmas lakodalmat is” – mondta el a%%-nak Norbi.

Emlékezetes esküvőre készül Molnár Andi

Molnár Andrea kezét fél év együttlét után kérte meg kedvese, akinek rögtön igent mondott. A szerelmesek eredetileg tavaly nyáron keltek volna egybe. Tervük különböző okok miatt meghiúsult – egy évet csúsztatniuk kellett az esküvőt, de idén nyáron biztosan sor kerül rá. „Az biztos, hogy a lagzi Budapesten lesz, ahogyan az is, hogy nem rugaszkodunk el a valóságtól. Nem lesz lovas hintó, sem tűzijáték. Meghitt és nagyon emlékezetes lesz.”

Teljes titokban kelt egybe Debreczeni Zita és Gianni

2016 novemberében újabb mérföldkőhöz érkezett a magyar sztárpár kapcsolata. Hosszú idő után Gianni megkérte kedvese, Debreczeni Zita kezét. A szerelmesek kiemelt biztonsági intézkedések közepette, teljes titokban szervezték a ceremóniát. A HELLO! magazin részletesen beszámolt az olasz dolomitokban megtartott eseményről.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?