LOVE

Harry herceg azóta elvarázsolva él, hogy ismeri Meghant, sokan aggódnak

A herceg nem tudja levenni a szemét Sussex 37 éves hercegnéjéről. Nagyon úgy tûnik, hogy még most sem múlt el nála a rózsaszín köd.
  • Szerző: Ripost

A 34 éves Harry herceg még most is annyira szerelmes, hogy egész egyszerűen nem tudja levenni a szemét feleségéről, Meghan Markle-ről - tudta meg a The Sun. A 34 éves herceg teljesen el van varázsolva és csak bámulja leendő gyermeke édesanyját.

Annak ellenére rajong a hercegnéért, hogy a Kensington palotával szoros kapcsolatban lévő források szerint Meghant a személyzet önzőnek és énközpontúnak tartja, akinek azt a csúfnevet adták, hogy "Macerás hercegné".

A bennfentesek szerint az egykori színésznő nagyon jól tudja mit akar, de szinte mindent maga végez el, ez pedig "veszélyes". Más közelállók pedig azt mondják, hogy Harry herceget kiakasztja, ha kritizálják a feleségét, mert "büszke, érzékeny férfi", aki "totálisan bele van esve" párjába.

Egyes források azt is elárulták, hogy Károly herceg amikor a pár még csak randizgatott, azt mondta egy barátjának, hogy reméli fia nem veszi feleségül Meghant.

A hercegné terhessége ellenére még mindig hajnali ötkor kezdi a napot és az udvari etikettet megszegve üzenetekkel bombázza a személyzetet.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?