LOVE

Hamarosan mérföldkőhöz érkezik Hosszú Katinka párkapcsolata

A háromszoros olimpiai bajnok úszó még a 30. születésnapi buliján ismerte meg Mátét, aki a neves úszóedző, Gelencsér András fia.
  • Szerző: Doris

Madarat lehetne fogatni Hosszú Katinka édesapjával! Bár Hosszú István személyesen még nem látta az úszóklasszist új kedvesével, telefonon már beszéltek, és már tervezik a nagy találkozást.

A fontos családi eseményre Baján kerül majd sor a közeljövően, Mátét pedig bedobták a mélyvízbe: több mint 20 rokonnal ismerkedik meg! Katinkának gyerekként is nagyon fontos volt édesapja véleménye, ez pedig azután sem változott, hogy felnőtt nő lett. A legintimebb titkait is megosztotta apjával, őszintén mesélt neki a szívügyekről, sőt, gyakran kért tőle tanácsot a párválasztással kapcsolatban. Így egyértelmű, hogy Máténak nemcsak Katinkát kell lenyűgöznie, hanem az Iron Lady apukáját is!

"Egy nagy sütés-főzést tervezünk. Természetesen halászlével és pálinkával is készülök, de tárcsán is sütök majd halakat, ha a halászlé nem lenne elég. Kérdeztem Katinkát, hogy először csak a szűk családnak szeretné-e bemutatni Mátét, de azt mondta, nyugodtan bedobhatjuk a mélyvízbe. Így megismeri majd az egész rokonságot, kíváncsi vagyok, hogy meg tudja-e majd nevezni mindenkinek a nevét"

- mesélte nevetve a %%-nak István.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Iron Lady (@hosszukatinka) által megosztott bejegyzés,

Hogy mi derült még ki az úszóklasszis új szerelméről, azt a %% keddi lapszámában olvashatod!

És ezeket olvastad már?